PREDSEDNIK VUČIĆ: U danima pritisaka na srpski narod na Kosovu, branimo interese Srbije!

Autor:

Vesti

08.10.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, u okviru objave "Nedelja sa predsednikom", da se u danima ogromnih pritisaka na srpski narod na Kosovu, na svakom mestu srpski državni vrh bori da zaštiti interese Srbije.

PREDSEDNIK VUČIĆ: U danima pritisaka na srpski narod na Kosovu, branimo interese Srbije!

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Aleksandra Vučić

 

Naveo je da su nastavili da se na svakom mestu bore za zaštitu interesa Srbije u danima ogromnih pritisaka na srpski narod na Kosovu i Metohiji, kao i celu zemlju.

 

 

Osvrćući se na Samit Evropske političke zajednice u Granadi, Vučić je istakao da je to bila dobra prilika da liderima od Gruzije do Islanda, uključujući francuskog predsednika Makrona, premijere Italije, Holandije, Španije, Velike Britanije i druge najviše evropske zvaničnike, prenese činjenice, stavove i jedini cilj Beograda.

Taj cilj je, kako je naglasio, normalan život za Srbe na Kosovu i Metohiji i nastavak rasta i napretka Srbije. Predsednik je zaključio da je to put za koji će se boriti svim svojim snagama.

Samit Evropske političke zajednice u Granadi bio je dobra prilika da liderima od Gruzije do Islanda, francuskom predsedniku Makronu, premijerima Italije, Holandije, Španije, Velike Britanije i drugim najvišim evropskim zvaničnicima, prenesem činjenice, stavove i jedini cilj Beograda, a to je normalan život za Srbe na KiM i nastavak rasta i napretka Srbije. To je naš put i za njega ćemo se boriti svom snagom - istakao je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (67)

Loading
Mia

08.10.2023 10:21

U ovim teškim trenucima Srbija mora da bude jača nego ikad i da se bori nikad jače!

Jelena

08.10.2023 10:22

Jer interesi Srbije su za građane najbitniji kao i za našeg predsednika

Tamara

08.10.2023 10:23

Vucic nece nikada odustati od ciljeva nase zemlje.

Anka

08.10.2023 10:24

Vučić se bori za Srbe na KiM neprekidno i to će i nastaviti.