HOĆE DA UĆUTKAJU ONE KOJI GOVORE ISTINU: Opozicionari opkolili Bulatovića - ne žele povećanje penzija i pomoć deci (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.09.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija u Skupštini ne preza ni od čega, nastavili su da prave haos

HOĆE DA UĆUTKAJU ONE KOJI GOVORE ISTINU: Opozicionari opkolili Bulatovića - ne žele povećanje penzija i pomoć deci (VIDEO)

Foto: RTS

U jednom trenutku kada je poslanik Dejan Bulatović govorio, deo opozicije mu se bukvalno unosio u lice i sprećavao ga da bilo šta kaže.

- Ja ovo nasilje ne prihavatam, jer želite da upropastite sve ono što je građanima bitno. Građani sad vide da su izmanipulisani da izađu na proteste, vidite ljudi kako se oni sada kriju, zašto se ne odreknu poslaničke plate u korist građana. Zašto kriminalci u Srbiji imaju podršku opozicije. Oni pokušavaju da spreče svaku reč koja bi se izgovorila. Ono što radi opozicija je njihovo pravo lice a to je uništenje Srbije. Podignite cenzus na 5% i nećete imati više ove ljude. Pokušavaju da opstruišu rad. Čeka vas katastrofa na izborima, nećete moći da prevarite građane. Gledajte kako mi se unose u lice, kako me sprečavaju da kažem nešto i dam podršku premijerki. Ove provokacije premijerka znače da samo dobro radite. Živela Srbija - rekao je Dejan Bulatović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Ivan

05.09.2023 13:49

A u kakva sramota za ove bitange,huligane da setam ili nedaj boze da glasam pa NIKAD,iako sam dosad imao sumnje prema AV posle ovoga danas,znam sigurno koga nedaj boze dragi da vidim na vlasti,ovo opozicija bez programa bez dela samo pusta obecanja,pa cije bre klupe oni lome udaraju i sutiraju,licemeri i lopuze!!!

Nebojša Ilić

05.09.2023 14:14

Bulatović je napustio opoziciju kada je čuo čime planiraju da se bave, a to je pravljenje haosa i blokada u Srbiji...

Aleksa

05.09.2023 14:28

Ponašanje za svaku osudu. I ovo je vid nasilja. Bukvalno prave cirkus od Skupštine.

Ninuska

05.09.2023 14:32

Od opozicije sam svašta očekivao, ali ovakve sramne poteze ne.