"ČUJ, KURTI DA BUDE NEKO I NEŠTO..." Vučić otkrio sve o premijeru lažne države: On bi voleo da bude Zelenski, a svi su ga gledali u čudu

Autor:

Vesti

23.08.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je naglasio da je važno da gledamo kako da pronađemo najbolja rešenja za naš narod.

"ČUJ, KURTI DA BUDE NEKO I NEŠTO..." Vučić otkrio sve o premijeru lažne države: On bi voleo da bude Zelenski, a svi su ga gledali u čudu

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da niko na večeri u Atini nije osudio kršenje ljudskih prava Srba na KiM od strane Aljbina Kurtija.

- Ono što je bilo očigledno na večeri jeste sukob Kovačevski-Kurti i Kurtijevo uobičajeno ponavljanje da je on veliki, da je najveći junak i da bi voleo da bude Zelenski. Videla žaba da se konj potkiva, pa bi i ona potkovicu da stavi. Svi su ga gledali malo u čudu, šta ćete. Čuj, Kurti da bude neko i nešto. Da može da čini zlo, to čini svaki dan i nastaviće da čini. Naše je da gledamo kako da pronađemo najbolja rešenja za naš narod - zaključio je Vučić.

Podsetimo, Vučić je prisustvovao ceremoniji svečanog uručenja ključeva za lica izbegla iz BiH i Hrvatske, kada je izjavio da što se tiče deklaracije usvojene u Atini, ona nije formalna ali govori o pravcu razmišljanja.

- Nijedna neformalna večera govori o načinu i pravcu razmišljanja. Da biste znali kako se usvajaju te izjave bez potpisa. Dobili smo prvu verziju  nakon večere na koju smo imali primedbe. Eksplicitno smo bili protiv dva člana, a jedan se ticao sankcija protiv Rusije.Svi ostali su bili u potpunoj saglasnosti sa tim. Postojao je deo oko ratnih zločina, više puta je menjano.Tamo su bile četiri zemlje koje su iz EU, a  jedna među njima koja je nama takođe važna, a to je Ukrajina.Oni su pod pritiskom da priznaju Kosovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading