FOTOGRAFIJE LUKSUZNOG STANA OLIVEROVE UDOVICE! Milena Ivanović u šoku: Niko nije zvao vatrogasce! (FOTO)

Autor:

Vesti

17.08.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako Milenu često možemo sresti i u Novom Sadu, gde deli život sa partnerom Igorom Jurićem, njen stan sa sinom Bogdanom je njihova mala oaza.

FOTOGRAFIJE LUKSUZNOG STANA OLIVEROVE UDOVICE! Milena Ivanović u šoku: Niko nije zvao vatrogasce! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram/milena_bogdan

Udovica Olivera Ivanovića, istaknutog srpskog političara sa Kosova i Metohije koji je tragično preminuo, Milena Ivanović, suočila se s noćnom morom kada je izbio požar u njenom stanu na Banovom Brdu. Požar je prvo buknuo u spavaćoj sobi,ostavljajući iza sebe razoran trag potpunog uništenja.

Ovaj zastrašujući incident dogodio se nedavno, a Milena Popović, koja se vratila iz Novog Sada gde je boravila, zatekla je prizor apsolutne devastacije svog doma. U ekskluzivnoj izjavi za "Republiku" i "Srpski Telegraf", Milena je podelila svoj potresan doživljaj i trenutno stanje uma.

- Istina je da mi je stan izgoreo. Policija je na terenu, sprovodi uvid u uzrok požara, a to je trenutno sve što mogu da kažem. Zahvalna sam Bogu što nije bilo nikoga u stanu i što niko nije povređen - izjavila je Milena Ivanović.

Foto: instagram.com/milena_bogdan

 

Nakon tragične smrti njenog supruga Olivera Ivanovića, Milena i njihov sin Bogdan preselili su se u Beograd. Milena je izrazila da više nije mogla da nađe svoje mesto na Kosovu i Metohiji, te su se dobrovoljno udaljili. Poslovi oko Oliverovih firmi i nekretnina su preuzeti od strane njegovih sinova i rođenog brata, ali bez uključivanja malenog Bogdana i njegovog prihvatanja kao dela porodice.

Međutim, to nije bilo dovoljno. U toku ostavinske rasprave, sinovi Olivera Ivanovića i njegov rođeni brat su zatražili da dom Milene Ivanović i malenog Bogdana postane njihov, što je izazvalo pravnu borbu. Milena se odlučila da angažuje advokata kako bi zaštitila svoje i interese svog sina, čvrsto se boreći za svoj dom i bezbednost svog naslednika.

Izgled stana pre sablasnog požara

Enterijer ovog stana je suptilna kombinacija savremenog dizajna i topline koji zadovoljava estetske standarde savremenog vremena. Bez sumnje, ovo je prostor gde stil i ukus prepoznaju oni koji u njemu žive.

U dnevnom boravku, siva garnitura stvara modernu atmosferu, a šarm upotpunjuje prisustvo sive mačke koja je postala neizostavan deo porodice. Neutralna nijansa sive oslikava rafiniranost, mudrost i postojanost, i s pravom dominira dekoracijom životnog prostora.

Foto: Printscreen Instagram/milena_bogdan

 

Kada je reč o stanu Milene Popović, zelene nijanse se često prožimaju sa ostalim detaljima, poput jastuka, stolica i ukrasnih elemenata u kuhinji. Dizajneri enterijera preporučuju ovu boju zbog njene sposobnosti da se lako uklopi sa drugim tonovima. Zelena, boja prirode, unosi svežinu i optimizam u prostor, istovremeno delujući umirujuće.

Iako Milenu često možemo sresti i u Novom Sadu, gde deli život sa partnerom Igorom Jurićem, njen stan sa sinom Bogdanom je njihova mala oaza. Ovaj kutak reflektuje njihovu intimnost i poseban odnos.

Foto: Printscreen Instagram/milena_bogdan

 

Kao državni sekretar u Ministarstvu turizma i omladine, Milena često privlači pažnju javnosti. Njen život i odluke često su pod lupom javnog mnjenja, ali svako ima pravo na sreću i izbor ljubavi.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading