RADE ZA AMERIKANCE! Pukla tikva u Narodnoj stranci - Gajić izneo ŠOK saznanja

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik iz Narodne stranke otkrio da mu je Miroslav Aleksić pričao da u politici sluša sve što mu mentori kažu i radi onako kako mu narede

RADE ZA AMERIKANCE! Pukla tikva u Narodnoj stranci - Gajić izneo ŠOK saznanja

Foto: ATAImages, Nebojsa Mandić

Cepanjem Narodne stranke, koje je sproveo Miroslav Aleksić, sad inicijator osnivanja Narodnog pokreta Srbije, nije završen sukob s dojučerašnjim saborcima u toj partiji, koju vodi Vuk Jeremić. U tom ratu je tako na površinu isplivalo priznanje o načinu političkog delovanja opozicije - da ne deluju samostalno, već u interesu i kako im nalože strani mentori. Među njima je i Aleksić, tvrdi njegov doskorašnji partijski drug Vladimir Gajić, poslanik i potpredsednik NS.

- Tačno je to što Miki Aleksić kaže u intervju da smo razgovarali oko tih pitanja. Međutim, tačno je da on nije imao nijedan argument, izuzev jednog, kada mi je rekao: " Vlado, treba da budeš svestan da će ovde biti kako Amerikanci kažu" (direktan citat). E ovde smo se razišli... - naveo je Gajić.

On je tom objavom na Tviteru praktično otkrio da Aleksić, po svemu sudeći, u politici sluša sve što mu Amerikanci kažu i radi onako kako mu narede.

Ovakva reakcija Gajića i priznanje da opozicionari deluju po taktu stranih mentora usledilo je pošto je Aleksić u intervjuu Danasu, koji posluje u okviru Junajted medije Dragana Šolaka, kazao da je njegova bivša partija ličila na autokratsku, te da je za njim pošlo 90 odsto članstva.

Zamerio je da su pojedinci u NS, koja je generalno učestvovala u organizaciji protesta, govorili protiv skupova, te je na pitanje zašto se nije ogradio od njihovih, pa i Gajićevih izjava, naveo:

- Nisam želeo javno da polemišem, da otvaram javno te teme, ali sam razgovarao i s Gajićem i Jeremićem. Ukazivao sam na to što je Gajić samoinicijativno podržao i glasao za ugledne pravnike koje su predlagali SNS, a da nismo imali dogovor oko toga. Ali nisam želeo da pravim oko toga medijske teme, već sam hteo da to rešavamo u našoj kući. Trpeo sam koliko sam mogao.

Međutim, Aleksić tvrdi da je Gajić izneo laži.
- Kao i mnogo puta do sada, izrekao je notornu neistinu. Ne bih dalje komentarisao - naveo je on za portal Republika.rs

Gajić je, međutim, za naš list rekao da je istina ono što je napisao na društvenim mrežama, a da će vreme pokazati ko je pričao neistine.

- Naravno da je istina. Razgovarali smo Vuk, on i ja. To je bilo početkom aprila. Tim rečima je zaključio raspravu. To je njegov politički zaključak i tome on hoće da se prilagođava. Cela će mu se politika na to svesti, a tome će svedok biti vreme koje je ispred nas - rekao je Gajić za portal Republika.rs

Krstić: Idiotski potezi


Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, nije iznenađen priznanjima iz opozicije da deluju po nalogu stranaca.

- Ne verujem. Da Amerikanci upravljaju opozicijom, ova ne bi povlačila idiotske poteze - ironično je prokomentarisao Krstić za Republika.rs 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading