NEMA ZLA KAO ŠTO JE MARINIKA! Dejan Bulatović za Republiku skenira opozicionare

Autor:

Vesti

05.07.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samostalni poslanik svakako najbolje poznaje one s kojima je doskoro bio u istoj političkoj grupaciji.

NEMA ZLA KAO ŠTO JE MARINIKA! Dejan Bulatović za Republiku skenira opozicionare

Foto: Tanjug

Dejan Bulatović napustio je Stranku slobode i pravde pre pola godine i od tada nastupa kao samostalni poslanik u Skupštini Srbije. U razgovoru za naš list skenirao je opozicionare s kojima je doskora bio u istoj političkoj grupaciji, te ih stoga i najbolje poznaje.

Za početak, ističe da ne pripada vladajućem savezu, ali da podržava politiku predsednika Aleksandra Vučića, njegovu borbu za očuvanje KiM, ekonomski preporod i napredak države.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Prvo ga pitamo za prekjučerašnji intervju s Aleksandrom Jovanovićem Ćutom...

- Jasno je da opozicija traži incidente. Meni je Ćuta prišao s leđa, dobacivao, pretio zatvorom, pokušao da isprovocira reakciju. Bazdilo je jako iz njegovih usta, osetio se alkohol. Nemam alko-test, ali će to biti jedan od mojih predloga u Skupštini, da alko-testom utvrđujemo stanje poslanika. Kako god, njihove namere su razobličene. Suština je da se niko ne upeca na provokacije, ne upadne u njihovo blato, pa će oni ubrzo početi među sobom da se svađaju. Ionako ni oko čega ne mogu da se dogovore, ništa ih ujediniti ne može.

Zvanično se vodite kao samostalni poslanik, ali ne skrivate da podržavate vlast?

- Ja sam opozicija opoziciji. Znam da je groteskno tako definisati moj status, ali ne mogu biti opozicija državi Srbiji. Hoću da podržim državne funkcionere koji rade u interesu građana. Zato nedvosmisleno podržavam Aleksandra Vučića u njegovoj borbi za očuvanje KiM, ekonomski razvoj države, gradnji infrastrukture, pozivu opoziciji na razgovore i da se smanje tenzije...

Niste podržali ni predlog za smenu Bratislava Gašića?

Foto: MUP Srbije

Bratislav Gašić

- Nikako. Naprotiv, smatram da bi trebalo da dobije pohvale za sve što je učinio.

Aleksandar Jovanović Ćuta

Ćuta je obična kukavica. S leđa napada mene, poslanika koji izlaže u Skupštini. Sklon alkoholu. Ne može da se kontroliše. Cirkusant običan, koji ne zaslužuje nikakvu pažnju. Ali takvo ponašanje, kodeks oblačenja, vikanje, pretnje podržavaju tzv. nezavisni mediji.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Aleksandar Jovanović Ćuta

Dragan Đilas

On je bio moj kućni prijatelj. Dolazio je kod mene u kuću s porodicom. Ali on je vešt manipulant. Sklon je da iskorišćava ljude i manipuliše svima u svojoj blizini jer sve što radi mora da ide u njegovu korist. To sam i ja osetio na svojoj koži. Pokušava na sve načine da rejting, koji nema, vrati. Nije političar, već politikant. Beskrupulozan u ostvarivanju ciljeva, a jedan od bitnijih mu je da se vrati na vlast.

Foto: ST/V.Lukić

Dragan Đilas

Marinika Tepić

Najveće zlo u politici koje sam upoznao i s kojim sam sarađivao. Žena koja nema nikakvih granica, spremna na sve zarad slave, obožava da je u medijima, hrani se time, pa i da napada državu. Izmišlja afere. Kao što je bila afera "Morović", monstruozna laž. Žena bez ikakvog morala, bez skrupula.

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Marinika Tepić

Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke

Lutovac je opskurna ličnost. Sve što kaže i uradi je groteskno. Želeo bi da bude div, a uvek ispadne mrav. Često je kontroverzan, kada nije u javnosti, ume da bude agresivan, napadač je. A u javnosti potpuna suprotnost. Kad mu se neko suprotstavi, povuče se u mišju rupu.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Zoran Lutovac

Miroslav Aleksić

Vidim da bije neke svoje stranačke bitke. Sušta je razlika od Marinike Tepić, nema sklonosti kao ona da sanja da uništava državu, institucije. Ne kažem da se slažem s njegovim stavovima.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Miroslav Aleksić

Boško Obradović

Slabo ga poznajem. Nismo sarađivali niti imali nekih političkih akcija.

Foto: Tanjug

Boško Obradović

Zdravko Ponoš

Imali smo zdravu komunikaciju. Ostavio mi je utisak nekog s kim može da se razgovara. To je pokazao i u izbornoj kampanji, kada je otišao na TV Pink da predstavi svoj program, dok su ostali iz opozicije bili protiv.

Foto: ATA Images

Zdravko Ponoš

Boris Tadić, lider SDS

Odlično ga poznajem. Politički je iskusan i mudar. Bio je predsednik, ministar, poznaje parlament. Mislim da razume sistem i politiku. Da je SDS u parlamentu, bio bi konstruktivan i u kritici, što bi možda jače delovalo na vlast da neke stvari i odluke koriguje. Opozicija bi imala neko dostojanstvo, ne bi delovala ovako smešno, nakaradno niti bi imali nasilje, tuče u parlamentu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Deki

05.07.2023 22:32

Svaka cast Dejane, dobro si sve rekao! Olosi, lazovi, prevaranti, manipulatori to su opozicionari.

Goga

05.07.2023 22:33

Niko iz opozicije ne mari za narod već su im sopstveni interesi uvek bili u prvom planu.

Dijana

05.07.2023 22:36

Teško onom kome je Marinika prijatelj. Njemu neprijatelji me

Marija

05.07.2023 22:38

Bulatović je na vreme pobegao iz SSP-a