POLITIČKI TABLOID "DANAS" NE ZNA GDE BIJE: Ne može da se odluči ima li Vučić kontrolu nad ekstremističkim grupama - svrha je samo napasti ga

Autor:

Vesti

31.08.2022

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je glavni cilj uređivačke politike političkog tabloida "Danas" napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića to i vrapci na grani znaju, ali da se u istom tekstu bez imalo srama tvrde suprotne strane, to je izgleda novi retoriči manevar uredništva, a kakav ni pas s maslom ne bi pojeo.

POLITIČKI TABLOID "DANAS" NE ZNA GDE BIJE: Ne može da se odluči ima li Vučić kontrolu nad ekstremističkim grupama - svrha je samo napasti ga

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Naime, u tendencioznom tekstu na sajtu "Danasa" pod naslovom "Da li je Vučić izgubio kontrolu nad ekstremnim desničarima u Srbiji?", ni autor ni sagovornici ne mogu da se slože ima li predsednik kontrolu nad ekstremističkim grupama ili nema.

Prepliću se dva pravca u jednom autoru i jednoj uređivačkoj politici.

Republika

Foto: Danas/printskrin

 

 

Takođe, ni sagovornici nisu dosledni u svojim tvrdnjama, a tekst autora je u koliziji sa njihovim izjavama. Ceo tekst je smišljen samo da se provlači napad na predsednika, dok je tema potpuno drugom planu.

Ovo je samo zadnja u nizu laži kojima ovaj tabloid pokušava da diskredituje predsednika Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading