LAŽE, ZEMLJA GA NE DRŽI: Grbović rekao da je napadnut od strane SNS aktivista, a onda isplivao snimak gde inicira sukob i muškarca GAĐA ČAŠOM! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.04.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicioni mediji koji su pod kontrolom Dragana Đilasa objavili su vest da je Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana, napadnut od strane SNS aktivista, ali je onda Žaklina Tatalović na svom Tviter nalogu objavila video snimak u kom se vidi da je Grbović gađao čašom muškarca i sam inicirao sukob.

LAŽE, ZEMLJA GA NE DRŽI: Grbović rekao da je napadnut od strane SNS aktivista, a onda isplivao snimak gde inicira sukob i muškarca GAĐA ČAŠOM! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Pavle Grbović je u svim medijima koji su opoziciono nastrojeni prikazan kao žrtva, a na snimku Žakline Tatalović se čuje da je predsednik Pokreta slobodnih građana učestvovao u provokacijama, a zatim i gađao staklenom čašom jednog muškarca.

Neverovatne su laži koje Pavle Grbović i Đilasovi mediji plasiraju u izbornom danu.

Naime, Pavle Grbović slagao je da je napadnut danas iako postoji i video snimak na kome se jasno vidi da upravo Pavle Grbović provocira članove Srpske napredne stranke ispred prostorija izbornog štaba Mesnog odbora Galenika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Veliki

03.04.2022 12:51

Treba da vas je sramota kako izveštavate na dan izbora. Čoveka su prebili, a Vi branite nasilnike. Zamislite da tako napadnu Vašeg oca, supruga, sina? Kako biste se osećali? Znam da nećete objaviti ovaj komentar, jer nemate dovoljno veliku onu stvar, i naravno jer ste kukavice. Zna se pošto ste na državnim parama, da morate da pišete dobro o vlasti, ali ovo je sramota. Zapitajte se malo i da li ćete sebe moći da pogledate u oči kad izađete sa posla. Sramota ste i dno dna, ali to nećete shvatiti, jer radite kao kučići i roboti ono što vam se kaže.

Odgovori 2 11