SKORO SVA DECA SU PRIJAVLJENA ZA 10.000 DINARA OD DRŽAVE! Kreće isplata - sve će biti gotovo u OVA dva dana!

Autor:

Vesti

21.09.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali je jutros istakao nekoliko važnih ekonomskih tema u zemlji.

SKORO SVA DECA SU PRIJAVLJENA ZA 10.000 DINARA OD DRŽAVE! Kreće isplata - sve će biti gotovo u OVA dva dana!

Foto: Republika, Shutterstock

On je naglasio da je od juče još 16 novih proizvoda sniženo u marketima, što je deo napora da se olakša svakodnevni život građana. Takođe, ministar je obelodanio konačnu informaciju o isplati jednokratne pomoći u iznosu od 10.000 dinara za decu do 16 godina.

Kako bi se uverio da sprovođenje ovih mera teče po planu, ministar Siniša Mali je juče lično posetio jedan market. Tokom svoje posete, ministar je kupio proizvode sa oznakom "Bolja cena" i tada istakao da je ostvario značajne uštede, u iznosu od više od 1.000 dinara. Ovo je samo jedan od primera kako se mere koje su preduzete za ekonomsku stabilnost zemlje mogu odraziti na svakodnevni budžet građana.

- Kao što ste videli, ušteda nije mala. Za mene je važno da smo ispunili obećanje. Otišao sam da vidim da li proizvoda ima dovoljno - ima. Ukupno već imamo 26 kategorija proizvoda na sniženju - rekao je Mali.

Isplata 10.000 dinara

- Završena je prijava i uskoro kreće isplata za 10.000 dinara, prijavilo se 1.100.668 dece. To znači da se skoro svako dete prijavilo. Isplata će biti 25. i 26. septembra - ističe ministar.

On je dodao i da imamo rekordnu stopu nezaposlenosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading