STUDENTKINJA RASKRINKALA BIVŠE CIMERKE SA KOJIMA JE DELILA STAN: Ne preporučujem nikome život sa njima, ONE SU...

Autor:

Vesti

06.05.2024

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Te devojke su ponovo u potrazi za cimerkom, ali je jedna studentkinja koja je do skoro živela sa njima rešila da ih raskrinka.

STUDENTKINJA RASKRINKALA BIVŠE CIMERKE SA KOJIMA JE DELILA STAN: Ne preporučujem nikome život sa njima, ONE SU...

Foto: shutterstock

Poznato je da se studenti iz unutrašnjosti koji studiraju u Beogradu udružuju i uzimaju stanove u zakup. Neki sa cimerima imaju sreće, dok ima i onih koji se nakon ove odluke debelo pokaju!

U poslednje vreme nekoliko studentkinja požalilo se na dve devojke sa kojima su delile stran.

Te devojke su ponovo u potrazi za cimerkom, ali je jedna studentkinja koja je do skoro živela sa njima rešila da ih raskrinka.

- Živela sam u ovom stanu i ne preporučujem nikome. Cimerke su odvratne, aljkave, ne daju nikome mira, ispoljavaju svoje komplekse i dovode non-stop muškarce u stan. Toliki sam pakao proživela da sam isti napustila nakon tri nedelje - požalila se jedna devojka u grupi "SBU - Stanovi, domovi, kartice".

Mnogi su joj zahvalili što je ovo podelila kako se neko ne bi prevario.

- A pa ovo je onaj stan na Karaburmi. X puta je ona likuša ovde tražila cimerke. Generalno poznato da je horor priča. Izgleda da nisi bila u toku - navodi se u jednom od komentara.

Jedna devojka podsetila je da su se već dve devojke žalile na iste ove cimerke.

- Ako se ne sećete dobro, već je bilo dve devojke u ovoj grupi koje su objavljivale isti problem kao i sad, čak je i gore bilo - navodi se u komentaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading