IVAN JE OSTAVLJEN SA ČETIRI GODINE SA DEDOM ALKOHOLIČAREM: Bio je na ULICI, a onda su ga ove ŽIVOTINJE spasile!

Autor: M.O.

Lifestyle

16.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najteži period u životu preživeo je zahvaljujući njima.

IVAN JE OSTAVLJEN SA ČETIRI GODINE SA DEDOM ALKOHOLIČAREM: Bio je na ULICI, a onda su ga ove ŽIVOTINJE spasile!

Foto: www.profimedia.rs

Ivan Mišukov, rođen 1992. godine, prošao je kroz težak period detinjstva. Odrastao je u razorenoj porodici i pretvorio svoje detinjstvo u surovu borbu za opstanak. Sa samo četiri godine, živeo je sa dedom alkoholičarem, koji je često bio odsutan iz njihovog doma. Ivan je bio prepušten sam sebi, odrastajući na ulici siromašnog grada, uz pse kao svoju jedinu porodicu.
 
Republika

Foto: www.profimedia.rs

Ivan je preživeo teško detinjstvo zahvaljujući psima

Prijateljstvo sa psima

 
Ivan Mišukov je pronašao utehu i zaštitu u psima, koje je nazvao Džesi, Goga, Maša i Seva. Ovi psi su mu pružili ljubav, hranu i toplinu, te su postali njegova jedina porodica. Policija je imala težak zadatak da ga odvoji od pasa, jer su oni bili veoma zaštitnički nastrojeni prema Ivanu.
 
Nakon što su socijalni radnici pronašli Ivana i odveli ga u sirotište, on je ubrzo završio u hraniteljskoj porodici gde ga je odgajila brižna žena Tatjana Babanina. Zahvaljujući njenom trudu i ljubavi, Ivan se oporavio i krenuo putem obrazovanja, upisavši se u prestižnu pomorsku školu, prenosi "Stil". 
 
Nakon teškog perioda, Ivan se danas, sa 29 godina, vratio u rodni Reutov gde radi kao operater u fabrici. On ističe zahvalnost policiji koja ga je spasila, kao i hraniteljskoj porodici koja ga je odgajila.
 
Inspiracija za književno delo
 
Ivanova izuzetna priča inspirisala je englesku spisateljicu Heti Nejlor da napiše dramu "Ivan i psi", koja je osvojila nekoliko nagrada. Ova drama je kasnije adaptirana u film "Lek and the Dogs" 2017. godine.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading