OVAJ SNIMAK JE ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Romantično putovanje i šok za jednog mašinovođu: Voz je krenuo, a sa njim i par i to u strastvenu akciju! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.04.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislili su, prazan je voz, niko ih ne vidi, pa su se dali u strasnu akciju koja je, čini se, kratko trajala...

OVAJ SNIMAK JE ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Romantično putovanje i šok za jednog mašinovođu: Voz je krenuo, a sa njim i par i to u strastvenu akciju! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Republika

Jedan mašinovođa, a navodno se to desilo na liniji KraljevoJagodina, i to svakodnevno, imao je prilike da posmatra pornografski sadržaj uživo i to preko kamere postavljene u vozu.

 

 

Naime, jedan par odlučio je da konzumira njihovu ljubav tokom vožnje u vozu na pomenutoj relaciji pa se tako unutar vagona namestio između sedišta i započeo svoju akciju, koja je čini se, kraće trajala, između dve duge stanice.

Ovaj voz i nema kupee pa je samim tim sve ovo za njih bilo još uzbudljivije, jer je u svakom momentu mogao neko da naiđe i da ih uoči.

E sad, možda će jednoga dana prepričavati svoje tajne iz mladosti i kako su imali seks usred voza, ali, možda su malo zaboravili da ovo ipak nisu neka stara vremena, već da se sve vidi i snima.

Ovo nije jedini zabeležen slučaj seksualnog čina u vozu, nedavno su dva mlađa muškarca uhvaćena u ljubavnom zanosu na krovu voza, koji se u tom momentu nalazio na pokretu.

Na nesvakidašnjim fotografijama, koje su navodno nastale u Nujorku, vide se dvojica muškaraca sa spuštenim pantalonama na krovu metroa koji prolazi preko nadvožnjaka na auto-putu Van Vik.

Za to vreme, na drugoj strani sveta Tajlandska policija, tragala je za parom turista koji je snimljen tokom eksplicitnog odnosa na jednoj lokalnoj plaži u Pataji! Mladi par se prepustio strastima u ranim jutarnjim satima u Džomtijanu ne obazirući se na činjenicu da se oko njih nalazi veliki broj posetilaca plaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading