VLASNICA KUĆE SA KOJE SU SKINUTE KAMERE IZNELA ŠOK INFORMACIJU! Na snimku se vidi mala Danka i cela njena porodica, a posle deset minuta i policija!

Autor:

Vesti

27.03.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od nestanka male Danke prošlo je više od 24 sata, a od nje ni traga ni glasa.

VLASNICA KUĆE SA KOJE SU SKINUTE KAMERE IZNELA ŠOK INFORMACIJU! Na snimku se vidi mala Danka i cela njena porodica, a posle deset minuta i policija!

Foto: Društvene mreže

Sa nadzorne kamere koja se nalazi u dvorištu kuće meštanke Jasmine S. iz Banjskog Polja, skinut je snimak koji je pregledala policija kako bi se utvrdili detalji nestanka male Danke Ilić.

Kako je ispričala za MONDO policija je snimke uzela oko 19 časova i 30 minuta.

- Ugradila sam kameru pre oko mesec dana samo zbog bezbednosti majke jer se bavim turizmom, inače je ovo naselje mirno i sigurno. Živim ovde 30 godina i nikad se nije desio nikakav problem. Sad je ispalo da je dobro što sam ugradila kameru ako snimak može da pomogne u istrazi. Na snimku se videlo da je majka sa decom prošla ulicom. Oko deset minuta kasnije došao je i otac. Desetak minuta kasnije stigla je i policijska patrola. Nadam se da će uskoro pronaći devojčicu -  kazala je sagovornica.

Istakla je da ne želi ništa više da kaže da ne bi uticala na istragu.

Podsećamo, prvobitno se pojavila informacija da na nadzornim kamerama nije primećeno ništa sumnjivo, ali iskaz ove žene baca novo svetlo na ceo slučaj.

Na saslušanju u policiji u Boru, roditelji nestale Danke Ilić (2) odgovaraju na pitanja inspektora kako bi se što pre saznalo šta se desilo sa njihovom ćerkom.

Kako se saznaje, policija je roditeljima postavljala uobičajena pitanja koja se postavljaju u ovakvim situacijama.

- Da li su poslednjih dana dobijali čudne pozive i poruke?

- Da li su primetili njima nepoznate osobe blizu kuće?
- Da li ih je neko i ko kontaktirao putem društvenih mreža?
- Da li su njih dvoje imali probleme i nesporazume u braku?
- U kakvim su odnosima sa komšijama i prijateljima?

Majka je izjavila da je došla sa decom u Banjsko Polje kako bi se malo igrala, ali je navela da je u jednom trenutku okrenula leđa kako bi sinu dala vodu, a kada se vratila, Danka nije bila pored nje, što je pričala i juče.

- Tvrdi da je nakon nekoliko minuta pozvala policiju i prijavila nestanak. Međutim, nejasno je kako je tako malo dete za svega nekoliko minuta nestalo iz njenog videokruga. Da li je devojčica i ranije imala naviku da nestane, kakva je u odnosu sa ljudima – kaže sagovornik Hypetv.

Roditelji nisu, kako se saznaje poligrafski testirani.

Policija je preduzela korake da utvrdi ko je prolazio pored kuće Ilića u vreme nestanka. Uzeti su snimci sa kamera kako bi se analiziralo ko se kretao u tom periodu, ali posle detaljne analize nije primećeno ništa sumnjivo. Takođe, radnici Centra za socijalni rad nezvanično prisustvuju ovim razgovorima, što dodatno ukazuje na ozbiljnost situacije.


Nestanak Danke je brzo privukao pažnju javnosti, a MUP je prvi put pokrenuo akciju "Pronađi me" kako bi se angažovala što veća podrška građana u potrazi za nestalom devojčicom. Ova akcija je rezultirala brzom obaveštenošću celokupne Srbije o nestanku.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
simeon

27.03.2024 20:12

Odakle se to majka vratila? Izjavila je da kad se vratila, Danka vise nije bila tu?!? Pre toga je rekla da je sinu samo dala vodu i kad se okrenula deteta nigde. To detence ne moze ni za ceo mionut da ode dalje od 20-30 metara. Cudi me da majka nije odmah uhapsena jer ako je dete nestalo u 13:45, sta je cekala ceo sat? Policija jew stigla u 15:00, znaci za 15 minuta, sto je sasvim logicno.

Odgovori 15 17
Goca Goca

28.03.2024 11:39

@simeon - Majka je ušla u kuću da bi starijem detetu dala vodu .znaci izasla iz kuće . Vratila se napolju gde je pre toga bila