BRAVO! Novosađanin bogatiji za 100.000 evra! REZULTATI 6. KOLA IGRE NA SREĆU "LOTO"!

Autor:

Vesti

23.01.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, prema istraživanjima koja je radila Državna lutrija Srbije, od 2005. godine, pa do današnjeg dana najviše loto dobitnika izvučeno je na teritoriji glavnog grada.

BRAVO! Novosađanin bogatiji za 100.000 evra! REZULTATI 6. KOLA IGRE NA SREĆU "LOTO"!

Foto: printscreen/PRVA

Večeras nije izvučena sedmica u vrednosti od 650.000 evra, saopštila je Državna lutrija Srbije. Kombinacija 29, 26, 9, 19, 6, 7 i 25 nije donela sreću nijednom igraču.

Ipak, deset igrača je uspelo da pogodi "šesticu" i osvoji iznos od po 265.455 dinara. 

Uzbuđenje je raslo i tokom izvlačenja Loto plus sedmice u vrednosti od 160.000 evra, ali nažalost, ovog puta nije bilo srećnog dobitnika. Izvučeni brojevi 12, 28, 27, 26, 22, 32 i 23 ostali su bez dobitnika, ali šansa za osvajanje ove bogate nagrade se nastavlja u narednom kolu.

Uzbudljivost izvlačenja se nastavila sa Džoker igrom, gde je jedan igrač iz Novog Sada uspeo da osvoji nagradu od 100.000 evra. Kombinacija 6, 0, 3, 8, 4 i 1 donela je sreću ovom igraču, što svakako predstavlja zanimljivu vest i inspiraciju za sve koji učestvuju u ovoj igri.

Inače, prema istraživanjima koja je radila Državna lutrija Srbije, a čiji su podaci dostupni na njihovom sajtu, od 2005. godine, pa do današnjeg dana najviše loto dobitnika izvučeno je na teritoriji glavnog grada, Beograda. Čak 33 sedmice, basnoslvnih cifara, otišle su u ruke Beograđana.

Druga na listi je, na izenađenje svih, Bijeljina sa 11 puta manje dobitika, tačnije 3, a odmah iza nje je i glavni grad južne Srbije, tačnije Niš sa isto toliko srećnika.

Od četvrtog do devetog mesta naređali su se Bačka Topola, Banja Luka, Novi Sad, Pančevo, Sombor i na kraju Užice, sa po dva dobitnika. A koliko je ova statistika verodostojna govori i činjenica da je i poslednja izvučena sedmica upravo otišla u ruke jedne Pančevke, čiji se grad nalazi upravo na ovom spisku.

Na poslednjem, desetom mestu smeštena je Ada sa jednim dobitnikom.

Ipak, mnogima će ključ za dobitnu kombinaciju i dalje ostati nepoznanica, ali čak ni oni koji godinama igraju, a nikada ništa nisu dobili ne treba da klonu, možda je vaša sreća baš iza ugla!

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading