OVI SU HEROJI NOVOG SADA: Ko su policajci nagrađeni za suzbijanje kriminala u Novom Sadu?

Autor:

Vesti

15.12.2023

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Milan Đurić nagrađuje policijske službenike

OVI SU HEROJI NOVOG SADA: Ko su policajci nagrađeni za suzbijanje kriminala u Novom Sadu?

Foto: NSmartcity/ Saša Džambić


Gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić, uručio je nagrade policijskim službenicima Policijske uprave Novi Sad koji su se istakli visokim stepenom profesionalizma i požrtvovanosti u obavljanju svojih dužnosti.

Nagrade, u iznosu od 40 hiljada dinara po nagrađenom policajcu, dodeljuju se na osnovu Odluke o nagrađivanju policijskih službenika za ostvarene izuzetne rezultate u obavljanju policijskih poslova, od značaja za bezbednost ljudi i imovine građana i pravnih lica sa teritorije Grada Novog Sada.


Nagrađeni policijski službenici



Deset nagrađenih policijskih službenika Policijske uprave u Novom Sadu su Aleksandar Perić, Dario Anušić, Bojan Tišma, Bojan Javorac, Mihajlo Makaji, Jovan Radić, Tihomir DŽambas, Dragan Kitić, Ivan Todorić i Dragoljub Kovačević.

Oni su zaslužni za brzo i efikasno rasvetljavanje zaplene znatne količine narkotika i hapšenje osumnjičenih za nelegalnu trgovinu drogom, za rasvetljavanje krivičnih dela izazivanja opšte opasnosti, za rasvetljavanje imovinskih delikata počinjenih na štetu Novosađana, za kontrolu lica koja poseduju dozvole za držanje oružja, kao i za suzbijanje iregularnih migracija.



Priznanje rukovodioca Grupe za borbu protiv droga



Rukovodilac Grupe za borbu protiv droga Policijske uprave Novi Sad, major Dragan Katić, istakao je značaj priznanja i podrške Grada, kao i vremena koje gradonačelnik uvek izdvoji kako bi saslušao policijske službenike. On se zahvalio u ime nagrađenih i istakao važnost ovakvih praksi za podsticanje profesionalizma i požrtvovanosti u obavljanju policijskih poslova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading