DEVOJKA SE JAVILA NA OGLAS ZA IZDAVANJE STANA U BEOGRADU, PA DOŽIVELA ŠOK! Stanodavac joj ponudio da se useli BESPLATNO, ali pod jednim uslovom... (FOTO)

Autor:

Vesti

14.11.2023

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojke, pazite se! I ovakve stvari mogu da se dese prilikom traženja stanova putem oglasa.

DEVOJKA SE JAVILA NA OGLAS ZA IZDAVANJE STANA U BEOGRADU, PA DOŽIVELA ŠOK! Stanodavac joj ponudio da se useli BESPLATNO, ali pod jednim uslovom... (FOTO)

Foto: Shutterstock, pixabay.com

Stan, kupovina i iznajmljivanje stana

Devojka koja je na Instagram stranici "serbialive_beograd" objavila upozorenje, otkrila je novi vid prevare koji se sve češće dešava prilikom iznajmljivanja stanova.

Naime, ona je objavila prepisku sa jednim stanodavcem koji je hteo da joj izda stan besplatno, ali pod uslovom da se povremeno viđaju kada on dođe u Srbiju.


Prema njenim rečima, ona je na oglas za izdavanje stana odgovorila u ime drugarice, a stanodavac joj je odgovorio da neće naplaćivati kiriju, ali da se ona s njim povremeno viđa kada je on u Beogradu. U prepisci se vidi da je devojka prvo pitala za cenu najma, a onda je usledio šokantan odgovor stanodavca.

- Ako je za tebe, daću ti džabe jer idem preko uskoro i ostaje prazan. Neću da ti naplatim ništa, samo da održavaš kao svoj, ne treba ništa da platiš. Ali, da to znamo samo ti i ja da je za džabe. Daću ti na godinu ili dve, ali da se vidimo ponekad kad sam u Srbiji - navodi se u poruci stanodavca.
Republika

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Objava na Instagramu


Ova objava je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali koliko je ovakvih slučajeva ostalo nezabeleženo. Nažalost, ovakvi prevare su sve češći i potrebno je biti oprezan prilikom traženja stanova za iznajmljivanje.

S obzirom na to da je devojka objavila i prepisku sa stanodavcem, ova situacija je brzo privukla pažnju javnosti. Mnogi su se zapitali kakve su namere ovog stanodavca i da li je ovakav uslov prihvatio i neko drugi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading