VOZAČI, OPREZNO VOZITE! Putevi Srbije uputili apel - kiša i jak vetar otežavanju vožnju, prilagodite brzinu!

Autor:

Vesti

01.11.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udari košave u Beogradu će dostizati 60 do 70 km/h.

VOZAČI, OPREZNO VOZITE! Putevi Srbije uputili apel - kiša i jak vetar otežavanju vožnju, prilagodite brzinu!

Foto: Tanjug/J. PAP

JP "Putevi Srbije" apelovalo je danas na učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni u vožnji i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu jer će, prema upozorenju RHMZ, narednih dana duvati jaki vetrovi i biće obilnih padavina.

U toku noći između četvrtka i petka, kao i u petak tokom dana, duvaće jak južni i jugozapadni vetar, a u košavskom području jak jugoistočni vetar sa udarima olujne jačine.

Najjači udari vetra očekuju se na jugu Banata, u donjem Podunavlju, kao i na planinama, lokalno više od 100 km/h, dok će udari košave u Beogradu dostizati 60-70 km/h.

Foto: shutterstock

Vožnja po kiši

Vetar će oslabiti u petak krajem dana. Pljuskovi i grmljavina se očekuju u petak posle podne i uveče kratkotrajno mogu biti intenzivni uz jak i olujni vetar.

Više padavina će biti u subotu na jugu i istoku Srbije. "Putevi Srbije" vozačima savetuju da voze pažljivo, poštuju ograničenja brzine da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading