SKANDALOZNO! Poznati TikToker Svetozar Igić šamara decu! ON TVRDI DA TAKO PRIKUPLJA HUMANITARNU POMOĆ!

Autor:

Vesti

03.10.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao majka sam zgranuta apelujem na sve dok ne bude kasno. Svedoci smo sve učestalijeg lošeg uticaja interneta na decu, TikTokeri i razni influenseri nam truju decu i promovišu skup život, neke druge vrednosti, skupa kola, drogu, pesme koje pljuju po ženama, ali je ovo prešlo granicu, rekla je ogorčena žena.

SKANDALOZNO! Poznati TikToker Svetozar Igić šamara decu! ON TVRDI DA TAKO PRIKUPLJA HUMANITARNU POMOĆ!

Foto: printskrin/TikTok

Poznati tiktoker Svetozar Igić, naročito popularan među decom, izazvao je gnev zbog snimka na kojem šamara dečaka i devojčicu.

Jedna od ogorčenih majki koja je na popularnoj društvenoj mreži videla skandalozni snimak prosledila je redakciji Informera dopis u kom ističe da je zgranuta ponašanjem influensera.

- Kao majka sam zgranuta apelujem na sve dok ne bude kasno. Svedoci smo sve učestalijeg lošeg uticaja interneta na decu, TikTokeri i razni influenseri nam truju decu i promovišu skup život, neke druge vrednosti, skupa kola, drogu, pesme koje pljuju po ženama, ali je ovo prešlo granicu. Na profilu "militsaforyou" videla sam mladog TikTokera Svetozara Igića kako šamara decu i još podstrekuje na "sviđa vam se", užasnuta sam činjenicom da me je moje dete malo pre udarilo uz objašnjenje da je to videlo na TikToku - stoji u mejlu koji je prosleđen našoj redakciji.

Sa druge strane, Tiktoker Svetozar Igić rekao je za Kurir da ovde nije reč o klipu, već o Instagram priči koja je istekla nakon 24 sata, a koju je okačila majka pomenute dece.

- Na ozloglašenom Tiktoku smo prethodne nedelje prikupili oko 950 evra koje su prosleđene organizaciji “Srbi za Srbe” a inspirisane herojakim činom proslavljenog košarkaša Alekse Avramovića. To je poruka, edukativni sadržaj i pristojnost koju ja propagiram - istakao je Igić za Kurir.

(Republika/Mediji)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading