"ON DECU DAVI, A MAJKA GA ŠTITI": Ceo razred nedeljama ne ide u školu zbog DEČAKA NASILNIKA, roditelji očajni: "Ostaje nam jedino štrajk!"

Autor:

Vesti

29.09.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo razred već tri sedmice ne ide u ŠKOLU zbog terora jednog UČENIKA!

"ON DECU DAVI, A  MAJKA GA ŠTITI": Ceo razred nedeljama ne ide u školu zbog DEČAKA NASILNIKA, roditelji očajni: "Ostaje nam jedino štrajk!"

Foto: printskrin

Učenici jednog odeljenja iz osnovne škole u Barajevu već tri sedmice ne dolaze u školu zbog jednog nasilnog đaka!

Ovo za Kurir tvrde roditelji, a jedan otac, koji je želeo da ostane anoniman, kaže da njihova deca od jednog učenika, koji nastavu pohađa po programu IOP 1, nasilje trpe od prošle godine.

On davi decu, napada ih, dosta je krupan i jak. Ne napada samo decu iz odeljenja nego i iz drugih razreda. Dosta dece se žalilo na povrede u domu zdravlja, žalila su se i PP službi, upoznati su i Ministarstvo prosvete i školska uprava, ali se ništa nije rešilo. On je prošle godine imao i osobu koja je bila zadužena za njega na časovima i u školi, ali je to kratko trajalo - očajan je ovaj otac.

Kaže da su se početkom nove školske godine problemi nastavili.

- Nažalost, jedno dete je čak s povredama završilo i u bolnici i tada smo iz straha rešili da više decu ne šaljemo na nastavu. Oni već tri nedelje ne idu u školu, nastavnici im šalju materijal za rad i učenje. Tu je zatajila socijalna služba, sve se vrti oko njih, oni ne rade svoj posao kako treba, a majka tog dečaka je najveći krivac - priča ovaj roditelj i nastavlja:

- Ona štiti svoje dete i ne želi da potpiše da dete ide u specijalnu školu, čak ga i podržava u tome što radi. Nju očito neko štiti. Ona čak podnosi tužbe protiv roditelja, direktora, nastavnika... Čak je i razredna odustala od tog odeljenja, deca su ove godine dobila novu razrednu. Ukoliko se ne preduzme ništa, mi roditelji ćemo stupiti u štrajk!

Kurir juče nije uspeo da stupi u kontakt s direktorkom ove škole, a na telefone dostupne na sajtu ove ustanove se niko nije javljao. Pitanja smo im uputili na mejl, kao i Ministarstvu prosvete, ali do zaključenja broja nismo dobili odgovore.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marko

29.09.2023 22:52

Sto ga uhvatite i da pro*isa majcino mleko

Nena

01.10.2023 20:16

Majku, javno prozvati! Zašto se novinari ne pozabave ,,Socijalnom sluzbom”,majkom deteta,P.P.sluzbom u skoli kojoj ovo nije prvi slučaj koji oni i ne pokusavaju da rese!