BRUTALNO VRŠNJAČKO NASILJE ZGROZILO JAVNOST: Grupa srednjoškolaca šamarala dečaka i udarala u glavu

Autor:

Svet

20.09.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj slučaj vršnjačkog nasilja je prijavljen policiji, pravobraniocu za decu i jednoj srednjoj školi.

BRUTALNO VRŠNJAČKO NASILJE ZGROZILO JAVNOST: Grupa srednjoškolaca šamarala dečaka i udarala u glavu

Foto: Profimedia

U Pulskom regionu u Hrvatskoj došlo je do novog slučaja vršnjačkog nasilja, a lokalni istarski portal Regional Express objavio je snimke koji prikazuju grupu mladića, verovatno srednjoškolaca, kako napadaju jednog bespomoćnog tinejdžera u samom centru grada, usred dana. Na snimcima se vidi kako su tinejdžeri udarali i šamarali napadnutog dečka u glavu.

Ovaj slučaj vršnjačkog nasilja je prijavljen policiji, pravobraniocu za decu i jednoj srednjoj školi. Portal je ove snimke prosledio Policijskoj upravi istarskoj, koja je potvrdila da će preduzeti potrebne mere kako bi utvrdila identitet svih osoba sa snimka i preduzela druge mere iz svoje nadležnosti. Portparolka Policijske uprave istarske, Suzana Sokač, izjavila je da zbog zaštite dobrobiti dece u javnost ne mogu iznositi nikakve detalje o istrazi, ali da je kriminalistička istraga u toku.

"Radi zaštite dobrobiti dece u javnost ne možemo iznositi nikakve detalje. Kriminalistička istraga je u toku, a sve u cilju utvrđivanja identiteta osoba sa snimka jednog pulskog portala", izjavila je još Hini portparolka Policijske uprave istarske Suzana Sokač.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je dobila dojavu o incidentu od roditelja napadnutog dečka, a incident se, prema svemu sudeći, dogodio u utorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading