NA GRANICAMA KOLAPS, KILOMETARSKE KOLONE! Ovde se čeka i do SEDAM sati - naoružajte se strpljenjem ukoliko krećete na put

Autor:

Vesti

23.08.2023

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kakvo je stanje na graničnim prelazima u Srbiji.

NA GRANICAMA KOLAPS, KILOMETARSKE KOLONE! Ovde se čeka i do SEDAM sati - naoružajte se strpljenjem ukoliko krećete na put

Foto: Tanjug/A. Ćirić

Prema informacijama koje su dostavljene od strane AMSS-a (Auto-moto saveza Srbije), trenutno postoje određena zadržavanja za teretna vozila na graničnim prelazima u Srbiji.

Na graničnom prelazu Batrovci, teretna vozila se zadržavaju sedam sati prilikom izlaska iz zemlje. Na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, kamioni se zadržavaju oko jednog sata.

Što se tiče putničkih vozila, na graničnom prelazu Gradina (ulazak u zemlju) se čeka oko pola sata, prema informacijama Uprave granične policije.

Ostali granični prelazi nisu naveli zadržavanja za sve kategorije vozila, prema saopštenju AMSS-a.

Sve ukazuje na moguće gužve i zadržavanja na nekim graničnim prelazima, što može biti korisno za putnike i prevoznike koji planiraju putovanje kroz Srbiju.

Važno je uzeti u obzir ove informacije prilikom planiranja putovanja kako bi se moglo na vreme prilagoditi situaciji na granici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading