VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Stižu dobre vesti što se tiče uslova za vožnju, međutim na OVO treba strogo obratiti pažnju - a evo i gde su najveće gužve

Autor:

Vesti

08.08.2023

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozači se obaveštavaju da su posledice nevremena još uvek pristutne, te da je potrebno strogo povesti računa na određenim područjima.

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Stižu dobre vesti što se tiče uslova za vožnju, međutim na OVO treba strogo obratiti pažnju - a evo i gde su najveće gužve

Foto: Tanjug/A. Ćirić

Vožnja će danas biti sigurnija jer meterolozi ne očekuju pljuskovi, a temperatura bi i u najtoplijem delu dana bila oko 25. podeljka, što stvara dobre uslove za putovanje tokom celog dana, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Posledice nevremena su još prisutne, zato treba voziti pažljivo na putevima u šumskim područjima, kroz useke i klisure, a posebno u jutarnjim satima kada i magla može dodatno otežavati vidljivost, jer u takvim uslovima teže primećujemo odrone, nanose zemlje i polomljeno granje.

Putnička vozila i autobusi, na graničnom prelazu Preševo, na izlasku iz zemlje čekaju po 35 minuta. Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila se na Šidu zadržavaju četiri sata, a na Batrovcima dva sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading