GRČKA POLICIJA OBAVILA RAZGOVOR SA PORODICOM IZ JAGODINE: Uverili su ih da je s njima sve u redu , ali na jednu stvar NISU PRISTALI!

Autor:

Vesti

09.08.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Time je i okončana potraga za ovom porodicom, navodi izvor za medije

GRČKA POLICIJA OBAVILA RAZGOVOR SA PORODICOM IZ JAGODINE: Uverili su ih da je s njima sve u redu , ali na jednu stvar NISU PRISTALI!

Foto: shutterstock/printscreen Facebook

Policija u Grčkoj je obavila razgovor sa srpskom porodicom Joksimović iz Jagodine za kojom se do jutros tragalo.

Policija je razgovarala sa njima, uverili su se da je sve u redu. Time je i okončana potraga za ovom porodicom - navodi izvor Kurira.

Sagovornik je dodao i da oni ne žele da se oglašavaju za javnost.

- Dobro su i nalaze se tamo gde su prvobitno i krenuli - naveo je izvor.

Prethodno je i Aleksandra sestra Aleksandra Joksimovića potvrdila da je porodica dobro, da su se čuli i da nisu imali dometa.

- Oni su smešteni u Potosu u jednom stanu gde su bili i prošle godine. Živi su i zdravi, što je najvažnije! Obavestila sam i policiju i ambasadu da se prekine postupak potrage - rekla je Aleksandra.

Dodaje da je i da je uspela da se čuje sa bratom na kratko i da jedino funkcionište mobilni telefon starije ćerke Joksimovića, te da i dalje imaju problem sa telefonima i romingom.

Podsetimo, posle vesti da su Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković iz Jagodine sa dvoje maloletne dece nestali u Grčkoj, cela Srbija se digla na noge.

Oni su pošli iz Jagodine u nedelju, a posle prelaska granice niko ih nije čuo ni video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading