REŠENA MISTERIJA NESTANKA PORODICE IZ SRBIJE: Zbog ovoga su sve podigli na noge - stigle najnovije informacije sa Tasosa

Autor:

Vesti

09.08.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se najnovija informacija o nestanku porodice iz Srbije koja se uputila na letovanje na Tasos.

REŠENA MISTERIJA NESTANKA PORODICE IZ SRBIJE: Zbog ovoga su sve podigli na noge - stigle najnovije informacije sa Tasosa

Foto: Ilustracija: Pixabay, Društvene mreže

Nakon vesti o nestanku Aleksandra Joksimovića i Snežane Stamenković iz Jagodine sa njihovo dvoje maloletne dece u Grčkoj, javnost u Srbiji je bila uznemirena i zabrinuta.

Međutim, kasnije su stigle ohrabrujuće informacije da se devojčica iz porodice javila i rekla da su svi dobro, ali da nisu imali pristup internetu.

Takođe, javili su se i roditelji i potvrdili da su na Tasosu, što je umirilo brigu i napetost u vezi njihovog nestanka.

Ova situacija je još jednom pokazala koliko je važno brzo delovanje i komunikacija u takvim situacijama kako bi se umirila javnost i sprečile nepotrebne spekulacije.

- Devojčica se javila da je sve u redu i da nisu imali internet, ali od roditelja to baka nije čula. Javljeno je i policiji, ovde u Grčkoj. Čim se čujemo i sa roditeljima od devojčice, javićemo nove informacije - navodi se u objavi u Fejsbuk grupi "Grčka info."

Kako se dalje dodaje, javili su se i roditelji i potvrdili da su na Tasosu.

Foto: Printscreen/facebook

 

- Zvali su i roditelji, u Limenariju su na Tasosu, pukao im ekran na telefonu na kom koriste viber, zato ih nije bilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading