RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE! JEDNOM DELU SRBIJE PRETI GRAD I OLUJNI VETAR: Obratite pažnju na najnoviju najavu vremenskih NEPOGODA!

Autor:

Vesti

25.07.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za danas se najavljuje nova promena vremena koja Srbiji donosi prodor hladnog fronta.

RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE! JEDNOM DELU SRBIJE PRETI GRAD I OLUJNI VETAR: Obratite pažnju na najnoviju najavu vremenskih NEPOGODA!

Foto: Shutterstock, wikipedia

Republički hidrometeorološki zavod izdao je hitno upozorenje na vremenske nepogode za područje Vojvodine u narednih sat vremena.

Kako su najavili u svojoj najnovijoj vremenskoj prognozi, očekuju se intenzivni pljuskovi sa jakom grmljavinom, grad i jak i olujni vetar.

- Grmljavinsko nevreme sa područja Slavonije i Bosne i Hercegovine koje se premešta u zapadno-jugozapadnoj struji zahvatiće u narednih sat vremena Srem i Bačku, a zatim i područje srednjeg i severnog Banata premeštajući se preko Novog Sada i Kikinde dalje na severoistok - navodi se u upozorenju RHMZ-a.

Proračuni meteorologa za danas najavljuju novu promenu koja Srbiji donosi prodor hladnog fronta, oblačno vreme, pljuskove, jak olujni vetar i zahlađenje.

Foto: printscreen/RHMZ

Najava RHMZ

Zemlje regiona i centralne Evrope i danas strepe od jakog nevremena, nakon što je superćelijska oluja tokom noći napravila haos u ovom delu kontinenta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading