OBRT U SLUČAJU RUŠENJA KUĆE U LEŠTANIMA?! Oglasio se Jelenin muž, ovo je njegova strana priče!

Autor:

Vesti

25.04.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Janković iz Leštana optužila je svog bivšeg supruga da joj je srušio kuću.

OBRT U SLUČAJU RUŠENJA KUĆE U LEŠTANIMA?! Oglasio se Jelenin muž, ovo je njegova strana priče!

Foto: Facebook

Milan Janković, autoprevoznik iz Leštana, bivši muž žene Jelene Janković koja ga je optužila da joj je u subotu bagerom srušio kuću, oglasio se za medije.

Janković je pre svega rekao da nije on unajmio drugara da sruši kuću, jer je kuća njegova, koliko i njena, s obzirom na to da su je zajedno pravili u braku, već da je njemu drugar i saradnik kuću oštetio pošto mu duguje novac.

On ističe i da ga je njega supruga prevarila sa njegovim bageristom i demantuje da je prema njoj bio nasilan prošle nedelje. Kako ističe, J. J. je bejzbol palicom krenula na njegovu verenicu Milenu, a on, da bi je zaštitio udario je palicu i rukom zakačio bivšu ženu.

Mi smo se razveli prošle godine u januaru, jer je me je 2021. prevarila sa mojim bageristom. Ja sam pokrenuo razvod. Bila je nedelja, sećam se. Pitala me je da li ću ja da pokrenem razvod ili ona, rekao sam da ću ja, i sutradan, u ponedeljak sam odmah našao advokata i pokrenuo sve - počinje Janković koji sa J. J. ima petogodišnju ćerkicu za Telegraf.

 

On odbacuje sve tvrdnje J. J. da ju je tukao. Napominje i da nisu istinite njene tvrdnje da je jednom zbog toga završila u Urgentnom centru.

- To što ona priča da je bila u Urgentnom centru 2 dana, nije istina. Bila je u našem Domu zdravlja, a to se desilo kada sam ja posumnjao da me vara. Uzeo sam joj telefon da pročitam poruke, i počeo da bežim iz kuće, jer mi nije davala da čitam. Sve je pokušala da uradi samo da ja ne uzmem telefon i ne čitam poruke. Kada sam istrčao iz kuće, pošto smo mi na prvom spratu, ona je krenula za mnom, i sa gelendera je skočila na mene. Tada nije bila povređena jer je pala na mene, ja sam je zadržao, ali jeste bila u Domu zdravlja pošto joj je skočio pritisak. Dobila je infuziju i  došla je kući, nije bilo nikakvo mlaćenje. Ispalo je da sam ja monstrum - tvrdi Janković.

Ni prošle nedelje je, kaže, kako ona tvrdi nije pretukao. 

- Prošle nedelje je ona došla kod komšije na plac sa bejzbol palicom. To nigde nije rekla. Njoj je tu bejzbol palicu oduzela policija i verovatno će joj ići prijava zbog toga. Sa tom bejzbol palicom krenula je na sadašnju moju verenicu, i ja sam samo da bi zaštitio nju, udario palicu i nju. Palica je  pala dole. Da li vi mislite da sam ja nju stvarno tukao da ja ne bih bio u zatvoru? Pritom ona je došla na komšijski plac i napala Milenu, moju verenicu. To je bio jedan udarac, ja imam 110 a ona 60 kilograma... Zamislite šta bi bilo da sam je zaista tukao - kaže on.

Milan kaže i da je ona svoje neverstvo priznala nakon par meseci, ali on za to više nije bio zainteresovan. U međuvremenu su imali međusobne prijave u policiji, ona mu je i motor obarala.

Milan sada ima zabranu prilaska J. J. a dete sme da viđa. Međutim, ovog vikenda dete nije bilo kod njega, jer se J. J. nije javljala Jankovićevoj majci na telefon.

- Umesto toga, stavila je dete u kamion i vozila se sa njom ceo dan. Samo da dete ne bi bilo sa mnom. A, inače, pune tri i po godine i dok smo bili u braku moja majka je čuvala našu ćerkicu, a i posle toga - tvrdi Janković za Telegraf.

On, takođe, demantuje da je firma zajednička.

Foto: Facebook-Jelena Jankovic

Jelena Janković

- Mogu vam dati PIB firme da vidite od kad postoji. Za tu kuću, za koju stalno priča da je njena, napravljena je u braku u kojem smo bili od 2014. godine. Plac je kupljen pre braka. Firma je postojala 7 godina pre braka. Firma je osnovana 2007. a mi smo u braku od 2014. godine. Ona priča kako je ona napravila firmu sa mnom. Ako neko ima prava da priča o firmi, to je moja prva žena - navodi Janković.

Janković kaže i da kuća nije srušena, već oštećena, i da je sudu njegov advokat već poslao tužbu protiv drugara i saradnika koji mu je to uradio.

- Kuću je oštetio dok sam ja bio sa verenicom u Knjaževcu. Trebalo je da mu vratim pare, nisam to uradio, on je poludeo, i oštetio par zidova. Moja je kuća srušena a ne njena. U tome je poenta. I poenta je da joj nije bivši muž unajmio drugara da to uradi, nego je meni to urađeno - tvrdi Janković.

J. J. je da podsetimo izjavila da je bila na poslu kada joj je oko 13 časova javljeno da joj je bagerom srušena kuća. Prema njenim rečima, kuću joj je srušio bivši muž koji je pretukao prošle nedelje.

- Moj bivši muž je otišao još u oktobru mesecu da živi sa devojkom. Mi smo sada u brakorazvodnoj parnici. Ja sam ostala da živim u kući u Leštanima sa ćerkicom. On ne može da podnese da ja i dalje živim u ovoj kući. Pretprošle nedelje me je pretukao, a sad mi je srušio sve ovo - priča vidno uznemirena J. J.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

25.04.2023 23:20

Veselo drustvo, pa se malo zaigrali.