(VIDEO) Silovatelj tražio pečeno pile u gradu, kreće se sa maskom među ljudima

Autor:

Vesti

26.09.2022

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost i dalje trese činjenica da se silovatelj Igor Milošević, koji je nedavno izašao iz zatvora, sada slobodno kreće po beogradskim naseljima.

Reporteri Republike zabeležili su danas ekskluzivne snimke silovatelja Igora Miloševića (44), od kog strepi ceo Beograd!

Zatekli smo ga u selu Umčari i krenuli za njim. Ni u jednoj opštini nije se zadržavao, kretao se gradskim prevozom po Beogradu i okolnim selima. U autobusima, tramvajima i trolejbusima nosio je hiruršku masku da bi bio manje prepoznatljiv.

Uspaničeni građani i juče su masovno delili fotografije njegovog kretanja, pa je tako prva podeljena oko 10 sati na jednoj beogradskoj stanici, na društvenoj mreži Instagram. Tu je snimljen kako blizu Ustaničke ulice čeka autobus, a ubrzo zatim fotografisan je i u autobusu na liniji 351, koji ide do Dražnja.

NISU GA PREPOZNALE

Naši foto-reporteri pronašli su ga u 12.25 u susednom mestu Umčari da mirno sedi na stanici. Delovao je pogubljeno, kao da je pod dejstvom nekih supstanci i da nije svestan okoline. Na klupici na metar od njega bile su dve žene potpuno nesvesne da pored njih sedi monstrum, koji je posle svake odležane robije u kratkom roku silovao nove žrtve. Posle nekoliko minuta zapalio je cigaru, a onda je došao autobus 351 i on je žurno stavio hiruršku masku i ušao.

Seo je na kraj autobusa i zainteresovano gledao kroz staklo. Na svakoj stanici ulazilo je sve više žena i devojaka, ali i devojčica, ne znajući da je u tom vozilu manijak koji je uništio živote šest žena, dok je pet devojaka pokušao da siluje.

Posle petnaestak minuta vožnje autobus se okrenuo u Dražnju i svi putnici su izašli, ali ne i Igor. On je mirno sedeo na svom mestu s hirurškom maskom i čekao da se vozač vrati i započne novi put do Beograda. To se i desilo posle nekoliko minuta. I ovog puta brojne žene i devojčice ulazile su u autobus koji prolazi kroz Dražanj, Umčare, Pudarce, Brestovik i Grocku pa sve do Konjarnika. Jedna devojka atraktivnog izgleda sela je tačno iza njega i možemo samo da pretpostavimo kako se osetila kada je shvatila ko je pored nje i da ne može tek tako da pobegne iz autobusa.

KUPIO NOVINE

U jednom trenutku, dok smo bili u okolini sela Dražanj, primetili smo i jedno policijsko vozilo koje strpljivo prati autobus i zaustavlja se na svakoj stanici. Nakon izvesnog vremena ova pratnja je prestala.

Pojedine dame napuštale su autobus posle svega dve-tri stanice i vidno komentarisale manijaka u potpunom šoku iako je mislio da će maskom sakriti lice.

Na najprometnijoj stanici pored Ustaničke ulice silovatelj je izašao iz autobusa, skinuo masku i došao do prvog kioska. Prodavačici je tražio novine, a kada ih je platio, žurno se odmakao desetak metara i u njima počeo nešto da traži.

Kada je završio s novinama, uputio je opak pogled ka našim foto-reporterima, kao da želi da im poruči da se ni njih ne plaši. Nakon toga se polako popeo do okretnice tramvaja, ponovo stavio masku i seo u prvi tramvaj na liniji 14. Sišao je kod opštine Zvezdara i tamo svratio u menjačnicu, a onda seo u tramvaj 3a i nastavio put ka Beogradu na vodi, sve vreme posmatrajući gde su naši snimatelji.

Mesar: Pitao me je za pečeno pile

Milošević je fotografisan u nedelju u jednoj mesari u Cvijićevoj ulici. Naši novinari obišli su tu radnju i saznali kako je izgledala komunikacija napasnika s radnicima.

- Čim je ušao, bacio je pogled na pečene piliće i pitao koliko koštaju. Kada je čuo cenu, zapanjio se i kratko rekao da mu je to skupo. Onda je prešao preko puta u pečenjaru i ponovio isto pitanje, ali je na kraju uzeo samo hleb u susednoj radnji. Moja sestra je bila napolju dok je pričao s nama i fotografisala ga, a mi nismo imali pojma ko je on. Kada smo čuli, prestravili smo se. Ja pogotovo jer imam tri sestre. Ne bismo bili isti da se opet pojavi. Ljudi su nam ispričali da ga često viđaju po Cvijićevoj ulici, a brojne bake, koje žive same, kažu da ne smeju više na ulicu od njega - ispričao je radnik mesare za Republiku.

Policija ih sve prati

Silovatelj je u utorak izašao s 15-godišnje robije. Prvo napad počinio je 1992, kada je imao samo 14 godina. Tada je nasrnuo na devet žena, a četiri je uspeo da napastvuje. Posle te zatvorske kazne silovao je još pet devojaka i na robiji proveo ukupno 30 godina. Načelnik PU za grad Beograd Veselin Milić juče je lično naredio načelnicima UKP BG i svih policijskih stanica da, u skladu sa zakonom, vode evidencije i međusobno prenose saznanja o svim registrovanim silovateljima na slobodi da bi koordinacijom i opservacijom mogli da spreče te osobe da ponove teška krivična dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Krivi Stojko

26.09.2022 19:20

Bolje bi bilo da napisete kako je organizovan zivot bivsih zatvorenika i ko se time bavi? Ima li smestaj, posao, gde se hrani. Najlakse je da opet ucini krivicno delo i ode gde ima siguran smestaj i hranu.

Beogradjanka

27.09.2022 01:16

Prvo, odakle ovom maloumniku novac za bilo šta?!! Kada pre ga je zaradio za nedelju dana nakon robije, a nema ni dinara kako su pricali? Eto kako krvnicki gleda reportere, kupio novine da vidi pise li se o njemu naravno, sigurno je uvideo vec koliko je popularan sto je probudilo jos veci gnev i uskoro ce i monstruozni pir da pljacka i siluje! Putuje po gradu kako hoce kao da je besplatno! Jos i u menjacnici bio, a odakle novca, odakle?! Hitno preduzeti nesto narode da sklonimo mentola sa nasih ulica dok jos niko nije stradao! Drzava nas nece mnogo zastititi, a kada se digne masa nema sta ne mozemo! Zajedno do cilja, da povratimo oteti nam mir!