Praznična čarolija na Dexy Co način

Autor:

Vesti

25.12.2020

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godina koja je za nama drugačija je od svih prethodnih, ali ono što nije i ne može biti drugačije jeste radost koju najmlađi osećaju pred praznike željno iščekući Deda Mraza, poklone, ali i vreme provedeno sa porodicom. Usled ubrzanog tempa života ovakvi zajednički trenuci su sve ređi, pa su zbog toga toliko i dragoceni.

Foto: Promo foto

Kompanija Dexy Co uspešno posluje skoro 25 godina i u svojoj prodajnoj mreži trenutno broji 38 Dexy Co Kids prodavnica na teritoriji Republike Srbije, kao i osam u Bosni i Hercegovini. Godina puna izazova nije sprečila ovog pouzdanog partnera mnogih svetskih kompanija u nameri da svojim kupcima pruži novitete, a mališanima radost igre igračkama koje uživaju popularnost širom planete.

Raznovrsna ponuda odavno ne podrazumeva samo igračke. U asortimanu se nalaze garderoba i obuća poznatih evropskih i svetskih proizvođača, školski pribor, knjige. Izuzetno mesto u ponudi zauzima i kompletan asortiman bebi artikala i bebi opreme. Ako ste roditelj, na jednom mestu možete pronaći baš sve za svoje dete, ali i za nekog dragog mališana kome tražite poklon za predstojeće praznike. Za one neodlučne, preporuka su poklon kartice kojima će se obradovati deca, ali i mame i tate.

Usled ovogodišnjih okolnosti, veliki deo stanovništva se malo bliže upoznao sa onlajn kupovinom i prevazišao dotadašnje predrasude. Mnogi su rado nastavili da kupuju na ovaj način, jer je kupovina na www.dexy.co.rs veoma jednostavna, a željeni artikli brzo i bezbedno stižu na kućnu adresu.

Oni koji vole da planiraju na vreme, svoje novogodišnje poklone su već nabavili, iskoristivši sjajne akcije za onlajn kupovinu koje je Dexy Co omogućio u prethodnom periodu - dok su prodavnice radile skraćeno i bile zatvorene vikendom.

Foto: Promo foto

Ako se desilo da ste zaboravili paketić za nekoga ko vam je drag, ili iznenada idete u goste, predlažemo da svratite do prvog Dexy Co Kids-a i odaberete njihove paketiće, unapred pripremljene kombinacije  poklona po veoma atraktivnoj ceni od samo 1699,00 rsd.

Tradicionalno, mnoga pravna lica su odabrala da poklone za decu svojih zaposlenih nabave baš  od ove kompanije. Mogućnosti su različite, sadržaj paketića može biti izabran unapred, a iz godine u godinu sve je veći broj opredeljenih za vaučere i eVaučere koji su novitet ove pražnične sezone, kreiran sa idejom o bezbednoj isporuci sredstava za prazničnu kupovinu u vidu  QR koda koji zaposleni dobijaju na email.

Za koju god opciju da se odlučite, nećete pogrešiti, osmeh mališana će biti zagarantovan, oni se raduju jednako i malim i velikim stvarima, svakom znaku pažnje i poklonu, jer na kraju - bitno je samo da je od srca!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading