Janković se zaposlio u zatvoru u Bejrutu!

Autor:

Vesti

25.08.2017

05:42 >> 08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković našao je posao u Libanu, gde je angažovan na reformi bezbednosnog sistema, a na Tviteru se pohvalio slikama iz tamošnjeg zatvora.

RepublikaFoto: Tanjug
Za njega nema zime: Saša Janković

Mada se u prvi mah spekulisalo da je bivši ombudsman na letovanju u Bejrutu, koji važi za luksuznu destinaciju, ispostavilo se da je na Bliskom istoku na radnom zadatku. Angažman je našao u zemlji koja je dugo bila poprište velikih ratnih sukoba, a sada je pod jakim američkim uticajem i važi za jednog od satelita Vašingtona na trusnom Bliskom istoku.

KAŽE DA SE NE ŽALI

Glavni srpski opozicionar iz Bejruta je poručio da će vratiti normalan život u Srbiju.

- Posle 25 godina rada sam po prvi put nezaposlen i bez ikakve šanse za posao u svojoj zemlji, sa znanjem koje sam sticao decenijama. U Srbiji je i za stotine hiljada drugih obrazovanih ljudi vlast zatvorila sve prilaze normalnom životu. Ne žalim se, lakše mi je nego većini - napisao je Janković i okačio nekoliko fotografija zidova, rešetaka, bodljikave žice...

Kako je naveo, trudi se da svojim znanjem zaradi za život kako god može.

 

 

- Borim se kako znam i umem da svojim znanjem zaradim za život gde god mogu, sada pomažući vlastima drugih država na najtežim mestima. Kao što su zatvori. Zbog svih koji godinama more i odmor videli nisu, obećavam - vratićemo normalan život u Srbiju. Vučićevim medijskim trovačima nacije poručujem - okupajte se, makar u moru. Imate para, a zaudarate - opleo je Janković iz Libana.

ŽESTOKA DEBATA

Odmah pošto je Janković ovo objavio, razvila se žestoka debata na Tviteru između njegovih pristalica na jednoj strani i onih koji su ga optužili da izigrava žrtvu i da je njegova poruka licemerna.

- Siguran sam da ti razumeš potrebe radnika bez izuzetka jer i ti si bio jedan od njih, primao tričavih 3.000 evra mesečno. Teško ti je bilo - komentar je jednog od tviteraša.

Ipak, Janković je naišao i na podršku: "Mislite o narodu, naciji, građanima koji sanjaju ne odmor, već posao", poručila je jedna tviterašica.

- Odmor podrazumeva posao od koga se odmarate - kratko je odgovorio Janković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading