Vesić: Za tri godine 1.000 novih parking mesta na Novom Beogradu

Autor: Republika

Vesti

10.04.2018

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednje tri godine izgrađeno je skoro 1.000 novih parking-mesta na teritoriji Novog Beograda, obelodanio je gradski menadžer Goran Vesić prilikom obilaska radova radova u Bulevaru Milutina Milankovića gde će uskoro biti mesta za parkiranje 159 automobila.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Goran Vesić

On je tom prilikom istakao da je vrednost posla 22 miliona dinara, kao i da je rok za završetak 1. septembar.

- Izgradnjom novih parking-mesta biće ispunjena želja ljudi koji stanuju u blizini, budući da su se do sada borili sa nedostatkom mesta za parkiranje. Drveće koje je zasađeno će biti sačuvano kako bi jednog dana formiralo drvored kakav bulevar poput ovog zaslužuje. Grad će obezbediti da parkiranje od 17 do 9 časova ujutru bude besplatno, što je već urađeno u Bulevaru Zorana Đinđića. U periodu između devet ujutru i 17 časova parking će se plaćati, ali nakon toga parkiranje će biti besplatno do jutarnjih časova – rekao je Vesić.

Ovo je samo nastavak akcije na Novom Beogradu.

– Oko 400 mesta urađeno je u Bulevaru Zorana Đinđića, još skoro 300 u istoj ulici kod „Štark arene“, 120 u Bloku 45, što sve zajedno sa mestima koje je uredila Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda kod Instituta za majku i dete, kao i ovim koja će tek biti izgrađena, čini brojku od 1.000 novih parking-mesta samo na Novom Beogradu – dodao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading