ČETIRI KRITIČNE TAČKE OVOG JUTRA U BEOGRADU! Zaobiđite ih u širokom luku - OVI delovi u prestonici paralisani saobraćajnom gužvom! (FOTO)

Autor:

Vesti

28.03.2024

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prestonici uveliko je počeo jutarnji špic.

ČETIRI KRITIČNE TAČKE OVOG JUTRA U BEOGRADU! Zaobiđite ih u širokom luku - OVI delovi u prestonici paralisani saobraćajnom gužvom! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Ovog jutra u Beogradu nekoliko je saobraćajnica koje su zakrčene vozilima. 

Kolone se formiraju na auto-putu, na delu od Konjarnika do Autokomande, ali i kroz Novi Beograd.

Ima gužve od jutros i na Gazeli i Pančevačkom mostu, dok je nešto manja na Brankovom mostu. Pojačan je intenzitet saobraćaja i na Plavom mostu.

Takovska ulica krcata je auotmobilima ovog jutra i treba je izbegavati, a nema zadržavanja na Slaviji i kod Trga Republike.

Nema gužve ni na Autokomandi od jutros, dok je pojačan intenzitet saobraća na Čukarici, kod Ade Ciganlije.

Stanje na putevima u Srbiji

Na pojedinim putnim pravcima III prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, pa se vozačima preporučuje oprez, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Najopterećeniji putni pravci I prioriteta održavanja su prohodni i nema snega.
Državni putevi II prioriteta održavanja, kao i najopterećeniji putni pravci I prioriteta održavanja su prohodni i nema snega.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima:

II A-210   Jošanička Banja - Kopaonik
II A-197   Kumanica - Preko Brdo - Duga Poljana
II A-198   Odvraćenica - Preko Brdo
II A-210   Kopaonik - Rudnica
II A-211   Kopaonik - Jaram

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, upozoravaju iz Puteva Srbije.

Na teritoriji Zaječara su učestali sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na putu I B 34 (Đerdapska magistrala).

Javno preduzeće Putevi Srbije apeluje da vozači prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i savetuje maksimalan oprez u vožnji. 
 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading