BEOGRAD JE DOBIO NOVOG LOTO MILIONERA! Izvučena sedmica

Autor:

Vesti

09.02.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnoviji izveštaj Državne lutrije Srbije

BEOGRAD JE DOBIO NOVOG LOTO MILIONERA! Izvučena sedmica

Foto: printscreen/PRVA


U najnovijem izveštaju Državne lutrije Srbije, objavljenom nakon 11. kola igre na sreću, otkriveno je da je sedmica iznosila impozantnih 950.000 evra. Ova značajna suma privukla je pažnju mnogih ljubitelja igara na sreću širom zemlje.

Kombinacija koja je iznedrila dobitnika loto "sedmice" sastojala se od brojeva 3, 6, 11, 14, 16, 26 i 39, a srećni tiket koji je doneo ovaj veliki dobitak uplaćen je u prestonici, Beogradu.


Zanimljivo je da su tri igrača osvojila "šesticu" vrednu 1.184.250 dinara, što je takođe značajan dobitak. Očigledno je da je ovo kolo bilo izuzetno srećno za neke od učesnika, a brojevi koji su doveli do ovih dobitaka sigurno će privući pažnju budućih igrača.

Što se tiče Loto plus sedmice u vrednosti od 240.000 evra, iznenađujuće je što nije bilo pobednika, iako su izvučeni brojevi 3, 4, 8, 20, 29, 30 i 31. Ovo naglašava izuzetnu retkost osvajanja sedmice i ukazuje na veliku vrednost ovog dobitka.

Džoker igra u 11. kolu privukla je pažnju sa nagradom od 30.000 evra. Iako je džoker kombinacija glasala: 7, 4, 2, 6, 8, 9, nažalost nije bilo dobitnika. Ovo podseća na izuzetnu težinu osvajanja džoker dobitka, dok istovremeno pruža nadu budućim učesnicima da im sreća može biti naklonjena u narednim izvlačenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading