KOLAPS NA VRAČARU: Vozila stoje u Sinđelićevoj ulici, pokvario se gradski autobus na liniji 26 (FOTO)

Autor:

Vesti

01.02.2024

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinđelićeva ulica bila je poprište novog problema u saobraćaju, jer se pokvario gradski autobus na liniji broj 26.

KOLAPS NA VRAČARU: Vozila stoje u Sinđelićevoj ulici, pokvario se gradski autobus na liniji 26 (FOTO)

Foto: Republika

Jutro u Beogradu započelo je uobičajenim gužvama, ali ovog puta sa dodatnim izazovima za vozače, jer je došlo do novog saobraćajnog kolapsa na Vračaru.

Sinđelićeva ulica bila je poprište novog problema u saobraćaju, jer se pokvario gradski autobus na liniji broj 26.

Kvar ovog vozila gradskog prevoza zaustavio je kompletno saobraćaj u ovoj ulici, a situacija je dodatno otežana i u susednoj Niškoj ulici, kako pokazuju podaci sa Gugl mapa.

Mnogi vozači od njih izražavaju frustraciju zbog nepredviđenog zastoja i gubitka vremena.

U Beogradu je ovog jutra kolaps na velikim saobraćajnicama, a naročito je to situacija na mostovima.

Velike kolone su ovog jutra na Pančevačkom mostu, Gazeli i Plavom mostu, dok je na Brankovom mostu pojačan saobraćaj.

Gužvi ovog jutra ima i u centru grada, pa su blaži zastoji i kod Skupštine, a u Takovskoj ulici gotovo da se mili. I u Bulevaru Despota Stefana ovog jutra je kritično za vozila, dok je Slavija, u ovom trenutku, prohodna.

Velike su kolone na auto-putu, na deonicama od Konjarnika do Autokomande, gde je takože pojačan saobraćaj, ali nema zastoja. Takođe, kroz Novi Beograd se formiraju kolone.

Stanje na putevima u Srbiji

Glavne saobraćajnice u Srbiji su prohodne i bez snega, a na putnim pravcima trećeg prioriteta održavanja, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice i Novog Pazara, saopštilo je jutros Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Kako se navodi u izveštaju Štaba zimske službe "Puteva Srbije" u 5:16, zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

U okolini Zaječara, učestali su sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina i u klisurama.

Najviše ih ima na Đerdapskoj magistrali, gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije koja obaveštava o odronima.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: II A-210 Jošanička Banja - Kopaonik, II A-199 Novi Pazar - Deževa - Šaronje - Odvraćenica, II A-197 Kumanica - Preko Brdo - Duga Poljana, II A-198 Odvraćenica - Preko Brdo, II B-409 Kumanica - Gleđica, II A-210 Kopaonik - Rudnica i II A-211 Kopaonik - Jaram. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading