OTAC USPEO DA SPASI PORODICU PA NA KRAJU UBIJEN: Potresan snimak iz Izraela! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Vesti

08.10.2023

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji član porodice nije uspeo da se spasi.

OTAC USPEO DA SPASI PORODICU PA NA KRAJU UBIJEN: Potresan snimak iz Izraela! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: TWITTER / SCREENSHOT

Potresna scena zabeležena je u jednom gradu u Izraelu, tokom sukoba između Izraela i Palestine, a koja je pokazala svu tragediju rata koji bukti već drugi dan.

Naime, na jednom snimku koji je podeljen na društvenim mrežama, a koji pokazuju snimak sa jedne sigurnosne kamere, vidi se izraelska porodica koja uspeva da pobegne od militantne organizacije Hamas, sve dok ne dođe do poslednjeg člana porodice.

Kako je objašnjeno iznad snimka, otac jedne porodice uspeo je da pronađe siguran izlaz iz kuće za svoju porodicu, koja broji desetoro članova, među kojima su i deca.

 

 

I dok deca prva napuštaju kući i beže sa krova, kroz prozor, a za njima i odrasli, poslednji član porodice, za kog se pretpostavlja da je glava porodice, odnosno otac, završava tragično.

Kraj snimka pokazuje kako u poslednjem trenutku dobija metak, dok je još sa pola tela u kući, praktično viseći na prozoru. Čovek nakon pucnjave, koja odzvanja ulicom, pada sa prozora, i ne uspeva da se pridruži ostatku porodice, koja beži u potrazi za skloništem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading