OTAC MONSTRUM PRIVEDEN NA SASLUŠANJE! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.03.2023

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Pašajlić (38), otac iz pakla koji je osmogodišnju devojčicu držao kao roba u stanu na Mirijevu, priveden je na saslušanje, otkriva Republika.

OTAC MONSTRUM PRIVEDEN NA SASLUŠANJE! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Reporteri Republike zabeležili su da je u pratnji policijski inspektora doveden u Tužilaštvo u Katanićevoj ulici u Beogradu.

Kako javlja naša reporterka koja prati ovaj slučaj, dvojica inspektora sprovela su ga na zadnji ulaz tuzilastva, a jedan ga je drzao za vrat.

Uroš je videvši reportere namestio snužden izraz lica i mirno ušao u tužilaštvo.

Podsetimo, mučna priča koja je zgrozila Srbiju otkrivena je onog trenutka kada je vanbračna supruga Uroša Pašajlića otišla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje nad njom, ali i za njegovo monstruozno ponašanje.

Uroša je za zlostavljanje prijavljivala i bivša supruga, devojčicina majka, a komšije su primećivale ženu kako plače na stepenjištu zgrade, po nekad su čuli krike i jecaje, ali nisu povezivali to sa devojčicom.

Kako kažu, devojčicu uopšte nisu ni viđali, a majka je otišla od njih pre tri godine.

Majka devojčice je zavisnik, a i bila je osuđivana, nakon što je jednom prilikom, pod dejstvom narkotika fizički napala svoju majku.

Napomena: Najstrožije je zabranjeno korišćenje ekskluzivnih fotografija privođenje Pašajlića bez odobrenja redakcije portala Republika. Za neovlašćeno korišćenje redakcija će pokrenuti sve zakonski dostupne mehanizme koji su joj na raspolaganju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading