PUTNICI SAVLADALI MANIJAKA U AUTOBUSU! Seksualno uznemiravao 2 devojčice, policija ga uhapsila kod Pančevca! (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.10.2022

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija se odazvala u rekordnom roku.

PUTNICI SAVLADALI MANIJAKA U AUTOBUSU! Seksualno uznemiravao 2 devojčice, policija ga uhapsila kod Pančevca! (VIDEO)

Foto: shutterstock

N.N. muškarac polno je uznemiravao dve maloletne ženske osobe na liniji 43 kod Pančevačkog mosta u smeru pravcu ka naselju Kotež.

Putnici su, kako se navodi na društvenoj mreži Tik Tok, reagovali i savladali manijaka i pozvali policiju.

 

@ujedinjeninarodsrbije Intervencijom građana u Beogradu na liniji gradskog autobusa 43 (danas) 29.10.2022 oko 17 časova zadržano je N.N. lice do dolaska policije! N.N. se sumnjiči za polno uznemiravanje prema dveju maloletnica! POLICIJA se odazvala na poziv u rekordnom roku i lice je odvedeno u prostorije PS Palilule na dalje postupanje u skladu sa zakonom... #UnS #UjedinjeniNarodSrbije ♬ original sound - Ujedinjeni narod Srbije-UNS

 

Intervencijom građana u Beogradu na liniji gradskog autobusa 43, juče oko 17 sati zadržano je N.N. lice do dolaska policije.

Policija se odazvala na poziv u rekordnom roku i lice je odvedeno u prostorije PS Palilula na dalje postupanje u skladu sa zakonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading