Vesić uručio tablet računare devojcicama iz Mirijeva

Autor:

Vesti

10.09.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić danas je posetio samohranu majku četvoro dece Mariju Purić iz Mirijeva i uručio dva tablet računara bliznakinjama koje pohađaju četvrti razred osnovne škole.

Republika

Foto: Beoinfo

Goran Vesić sa sestrama bliznakinjama iz Mirijeva

 

"Ovo je porodica u kojoj dve devojčice dobijaju tablet računare, a za njihovu braću smo doneli laptopove i ovo je klasičan primer koliko je važno da svako dete u Beogradu dobije besplatan tablet računar i internet", istakao je Vesić.

 

Republika

Foto: Beoinfo

Goran Vesić sa devojčicom koja je dobila na poklon tablet

 

Naveo je da deca moraju da budu jednaka kada je reč o obrazovanju, bez obzirana materijalno stanje roditelja, te da je zadovoljan što može da uruči tablet računare u porodici u kojoj se majka sama brine o četvoro dece.

Ðurđija i Natalija koje pohađaju četvrti razred Osnovne škole "Pavle Savić" u Mirijevu kažu da se raduju početku školske godine i što će zahvaljujući tablet računarima nastavu pratiti na zanimljiviji način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading