Lukas ISKULIRAO SONJU!

Autor:

Zabava

20.06.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši supružnici Aca Lukas i Sonja Vuksanović prvi put nakon bračnog kraha sreli su se na javnom mestu jer su oboje došli da podrže Marinu Visković, koja je preksinoć u jednom beogradskom klubu promovisala svoj novi album "1.000 lica".

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Lukas veče proveo sa Cecom i Anastasijom

Popularni folker došao je sa najboljom prijateljicom Svetlanom Ražnatović i njenom ćerkom Anastasijom i cele večeri je ignorisao bivšu, koja je bila sa svojim društvom i sve vreme pila.

RepublikaFoto: Republika
Održala promociju, spojila Lukasa i Sonju

Naime, iako se Marina pobrinula da Acu i Sonju smesti što dalje jedno od drugog kako ne bi došlo do eventualnih nelagodnosti, pevačeva nekadašnja supruga kao da se trudila da privuče njegovu pažnju. U jednom momentu je čak ustala da igra kada je Viskovićka zapevala Cecinu pesmu, iako posle razvoda ni sa Ražnatovićevom nije ostala u dobrim odnosima, da bi naglo sela kada je usledio Lukasov hit. Međutim, Ceca i Lukas se na to uopšte nisu obazirali jer su uživali u svom separeu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Sonja pravila selfije i igrala uz Cecine pesme

Cele večeri ignorisao bivšu i uživao u separeu sa Svetlanom i Anastasijom Ražnatović

Inače, Marina je kolegama i prijateljima predstavila nove pesme, a promociju je započela numerom "Ona ne zna". Ipak, pesma za koju kaže da najbolje opisuje njen život je "Ludara". Na Marininu promociju došle su mnogobrojne kolege, poput Jelene Kostov, Marine Tadić, Dajane Paunović, Jadranke Barjaktarović, Mie Borisavljević i drugih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading