VUČIĆ POTVRDIO PISANJE SRPSKOG TELEGRAFA: SNS me prodao i zabio mi nož u leđa

Autor:

Vesti

15.08.2018

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom posete Vojnotehničkom institutu u Žarkovu, šef države Aleksandar Vučić poručio je nelojalnim kolegama iz SNS i koalicionim partnerima da mogu da izađu iz vlasti ako to žele te da ne pokušavaju da sede na dve stolice, jer je on do detalja upućen u sve što se dešava. Komentarišući informacije Srpskog telegrafa da su ga oni koji bi, po prirodi stvari, u danima kada opozicija poziva na puč i njegovo hapšenje trebalo da su uz njega ili bar da mu štite leđa, praktično ostavili na cedilu i iz prikrajka čekaju epilog, Vučić ističe da je to tačno te da je naš list samo pogrešio u nadnaslovu da je razočaran zbog toga.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

OTVORENA VRATA

- Ne sviđa ti se, pa doviđenja, a ne, koristiću državu i to što me je Vučić negde postavio za šta god mi zatreba, a prvi put ću kad dođe teško vreme da zabijem nož u leđa. Bolje idi odmah, nemoj da čekaš. Ovo se nije odnosilo toliko na SPS koliko na neke ljude u mojoj partiji, neke druge koalicione partnere. Srpski telegraf je samo u jednoj stvari u nadnaslovu pogrešio - da sam razočaran. Ja ni u šta nisam razočaran, pa nisam u politici dva dana ili dve godine, već mnogo duže - navodi Vučić.

Srpski telegraf je pogrešio samo jednu reč. Nisam razočaran

Predsednik Srbije i lider naprednjaka nije želeo da imenuje nelojalne saradnike, ali je istakao da je svima njima obezbedio ili bar malo pomogao da imaju karijere, što mu oni vraćaju pravljenjem dilova sa opozicijom.

- Uhvatio sam ih na delu jer i ovi iz naprednjačkih redova su samo čekali da se obogate i udri ti po Vučiću, ali nemoj po nama, tako to funkcioniše - naglasio je Vučić.

Govoreći o stranačkim kolegama, lider SNS naveo je da, uprkos svemu, većini partijskih saradnika veruje.

LAŽI O ODMORU

Upitan da prokomentariše tvrdnje na društvenim mrežama da je u tajnosti otputovao u Tursku na more, Vučić je odgovorio:

- Nikad u životu nisam bio u Turskoj na moru, bio sam u Istanbulu i Ankari, na moru u Turskoj nikad nisam bio, nikad se nisam tamo kupao... Mora da im mnogo nedostajem, pa čim me nema dva dana, čekaju da se pojavim, pa da me pljunu... Obećavam im da ću, kad se budem brčkao i kupao, poslati sliku... - zaključio je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading