DRAMA U VAŠINGTONU Muškarac pokušao da preskoči ogradu Bele kuće dok je TRAMP BIO UNUTRA

Autor: Republika

Svet

19.11.2017

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati muškarac pokušao je danas da preskoči ogradu Bele kuće dok je predsednik SAD Donald Tramp bio unutra. Motiv pokušaja ulaska u rezidenciju predsednika nije poznat, ali kako navode američki mediji, počinilac je uhapšen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Agencija AP navodi da je Tajna služba na Tviteru objavila da je u osam sati jutros po lokalnom vremenu ta osoba pokušala da preskoči metalnu barijeru koja je postavljena kao drugi red zaštite Bele kuće, pored ograde koja se nalazi oko nje.

Ova barijera je postavljena nakon serije incidenata u kojima su osobe preskakale ogradu Bele kuće poslednjih godina, uključujući i slučaj muškarca koji je 2014. uspeo da udje u rezidenciju američkog predsednika.

Navodi se da je pešacima nakon jutrošnjeg incidenta privremeno bilo zabranjeno da prolaze tim područjem, a Tajna služba nije navela nikakve druge detalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading