SEKSI DEKOLTE BEZ OPERACIJE: Trikovi za podizanje grudi

Autor:

Lifestyle

26.09.2017

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da biste imale zdravo i privlačano poprsje, nisu vam potrebne skupe hirurške intervencije jer vežbama, adekvatnom odećom i masažom možete da utičete na čvrstinu i oblik grudi

RepublikaFoto: pixabay.com
Podignite grudi prirodnim putem

Zdrave i lepe grudi su želja svake žene, ali i prizor koji gotovo svaki muškarac voli da vidi. Zato i ne čudi što se na operacije i intervencije koje imaju za cilj uvećanje i oblikovanje grudi godišnje potroše milioni dolara. Međutim, čak i bez operacija, odlaska pod nož i skupih krema možete da utičete na oblik i zdravlje grudi.

Držanje

Kako biste vizuelno povećali grudi, neophodno je da ispravite držanje, a retko koje grudi izgledaju lepo kada sedite ili hodate pogrbljeno. S druge strane, mišići s vremenom slabe, a u kombinaciji sa krivom kičmom i povijenim ramenima grudi se sve više spuštaju. Zato je važno da ispravite držanje da bi vaše grudi imale adekvatnu podršku i vizuelno izgledale čvršće i lepše.

RepublikaFoto: pixabay.com

Hladan tuš i lagana masaža

Poznato je da hladno tuširanje odgovara kako koži, tako i celokupnom tenu, a pomoću istog moći ćete da podignete grudi. Naime, za čvršće grudi lagano masirajte grudi pod hladnim tušem. Tako ćete poboljšati cirkulaciju stimulišući elastin i kolagen u koži.

 

 

 

Joga i sklekovi

Joga povećava fleksibilnost tela i snagu, uključujući i grudi. Svaka poza u jogi fokusira se na određeni deo tela, a poze poput trougla i kobre najbolje utiču na grudi. Sklekovi su naporni, ali idealni za grudne mišiće. Sklekovima se učvršćuju mišići koji se nalaze ispod masnog tkiva grudi, kao i mišići ramena, bicepsi i tricepsi.

Eterična ulja

Eterična ulja prilikom masaže utiču na čvrstoću grudi. Za svaku masažu je neophodno ulje da bi efekat bio bolji. Preporučuju se ulja od limunske trave, nane, čempresa, čak i maslinovo ulje. Vodite računa o količini ulja, nema potrebe da stavljate više od dve tri kapi jer možete da izazovete crvenilo i svrab na grudima.

Adekvatan brushalter

Birajte brushalter koji neće spljoštiti vaše grudi. Prilikom kupovine grudnjaka trebalo bi da izaberete one koji će biti potpora vašim grudima, bretele bi trebalo da budu pravilne širine da se ne bi usecale u ramena, dok bi korpe trebalo da daju dovoljno prostora vašim grudima da ne bi ispadale na sve strane. Zato obratite pažnju šta odgovara vašem obimu grudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading