MESEC JE U ZNAKU ŠKOPRIJE SA OPOZICIJOM JUPITERA: Danas morate da iskoristite PRILIKU da OVO uradite kako bi vam sve krenulo DOBRO!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

25.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za promenu!

MESEC JE U ZNAKU ŠKOPRIJE SA OPOZICIJOM JUPITERA: Danas morate da iskoristite PRILIKU da OVO uradite kako bi vam sve krenulo DOBRO!

Foto: Shutterstock

Pozicije na nebu ovih dana nikako nisu lagano pale za ljudsku psihu. Mnogi su osećali jaku nervozu, doživaljavali emotivne sukobe, ali i jake paranoje ili imaginacije. 

Mnogi ljubavni parovi su zapali u teške krize, pale su velike svađe i došlo je do mnogobrojih raskida. 

Danas je vreme da se neke stvari isprave

Mesec je u znaku Škorpije, obrazujući opoziciju sa Jupiterom. Ovo može rezultirati plaćanjima, finansijskim problemima, sudskim sporovima i zakonskim smetnjama. Treba biti oprezan u saobraćaju i na putovanjima kako ne bi došlo do gubitka ili zaboravljanja dokumenata.

Republika

Foto: pixabay.com

Mesec u Škopiji je uvek težak, ali sa ovom opozicijom je itekako dobar

 

Intuicija i energija

Mesec obrazuje trigon sa Marsom i Neptunom, pojačavajući intuiciju i energiju. Snovi su intenzivniji, a aktivnosti iz polja gde je znak Škorpija su naglašene. Danas se vraća energija i raspoloženje, te se konflikti mogu rešiti ili osoba koja je napala shvati svoju grešku. Podrška može doći od neke osobe koja je rođena u vodenom znaku. 

Povratak Merkura u direktan hod

Dobra vest je da je Merkur krenuo u svoj direktan hod sa 15. stepena Ovna. Iako će biti u senci do 13. maja, kada izađe iz senke, ovo je povoljan znak za rešavanje nerešenih situacija i sukoba.

Zakopajte ratne sekire

Danas je idealna prilika da rešite sve situacije koje vas muče i da zakopate sve ratne sekire. Ovo je dan kada se konflikti mogu rešiti, a energija se vraća, pružajući priliku za pozitivne promene.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading