Samsung predstavio novi Notebook 7 Spin (2018)

Autor: Republika

Razonoda

07.01.2018

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samsung je najavio novi laptop, pod nazivom Notebook 7 Spin (2018). Ovim modelom Ssamsung želi da pokrije sve oblasti i zadovolji svaku vrstu korisnika, preko poslovnih profesionalaca, studenata do standardnih PC korisnika. Specifikacije su iz srednjeg domena.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Notebook 7 Spin (2018) koristi osmu generaciju Intel Core i5 procesora, sa 8GB RAM-a i 256GB SSD-om. Tu je 13.3-inčni FHD ekran, sa šarkom od 360 stepeni koja omogućava rotiranje i pozicioniranje laptopa u panoramskom modu ili u tablet modu.

Prisutna je i VGA kamera, 43Wh baterija, osvetljena tastatura i senzor otiska prsta. Laptop ima po jedan USB Type-C port, USB 3.0 i USB 2.0 port, kao i HDMI port.


Samsung će Notebook 7 Spin (2018) prikazati tokom Consumer Electronics Show 2018 događaja naredne nedelje, a na selektovanim tržištima će se naći od prvog tromesečja. Južnokorejska kompanija još uvek nije potvrdila cenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading