Asus ozvaničio ProArt PA27AC monitor

Autor: benchmark.rs

Razonoda

03.01.2018

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asus je zvanično predstavio svoj novi ProArt PA27AC monitor, koji dolazi sa 27-inčnim 1440p IPS panelom i podrškom za 100% sRGB gamuta boja na 8-bitnom panelu.

RepublikaFoto: youtube.com/Watches&Bracelet
 ProArt PA27AC

Monitor je fabrički prekalibrisan, što ga čini pogodnim za profesionalne korisnike, mada je Asus integrisao i svoju ProArt Calibration tehnologiju kako bi korisnicima omogućio da brzo kalibrišu svoj ekran i sačuvaju profile boja na displeju, kako bi mogle da se koriste na različitim uređajima za kalibrisanje.

ProArt PA27AC zadovoljava VESA standarde za DisplayHDR 400, novi HDR standard koji predstavlja minimalne zahteve za HDR. Ovo je daleko od maksimuma koji puni HDR 10 paneli podržavaju, ali s druge strane nudi poboljšanja u odnosu na standardne displeje.

Asus PA27AC podržava AMD FreeSync, uz dinamičko osvežavanje od 48-60Hz. Od portova su prisutni DisplayPort, USB Type-C/Thunderbolt 3 (1 in i 1 out), HDMI 2.0 i HDMI 1.4 konektor. Tu je i QuickFit funkcija za prikaz dimenzija A4 i B5 stranica, kao i lenjira za preciznije skaliranje dokumenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading