TRAMP NIJE U VINKLU? Diktirao lekarski izveštaj doktoru da bi bio najzdraviji predsednik

Autor: Tanjug, Republika

Svet

02.05.2018

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši lekar Donalda Trampa Harold Bornstin izjavio je da mu je Tramp, tada predsednički kandidat 2015. diktirao izveštaj o svom zdravstvenom stanju, koje se opisuje kao odlično.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp u svom elementu

- On je diktirao celo pismo. Ja nisam napisao taj izveštaj - rekao je doktor Harold Bornstin za CNN, što je kasnije potvrdio i za En-Bi-Si njuz.

U izveštaju koji je potpisao Bornstin se kaže da je Tramp imao nedavno kompletan lekarski pregled koji pokazuje samo pozitivne rezultate, prenosi Rojters.

"Zapravo, njegov pritisak - 110/65 i laboratorijski nalazi su zapanjujuće odlični. Ako bude izabran Tramp, mogu nedvosmisleno reći, biće najzdravija osoba koja je ikad izabrana za predsednika", piše u izveštaju.

Bornstin je za En-Bi-Si rekao da je formulacija "najzdarviji" bila "crni humor". Izveštaj je objavila Trampova kampanja u decembru 2015. godine.

Bornstin, koji je bio Trampov lekar od 1980. godine, prethodno je rekao i da su službenici Bele kuće prošle godine "upali" u njegovu ordinaciju i odneli medicinsku dokumentaciju predsednika SAD, nakon što je medijima otkrio da mu je godinama prepisivao preparate za rast kose.


Tim povodom, oglasila se Bela kuća koja je saopštila da bivši telohranitelj predsednika Trampa nije uradio ništa neobično kada je uzeo od predsednikovu zdravstvenu dokumentacijun te da je to standardna procedura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading