OSUMNJIČENI DA SU POMAGALI UBICI, PA PUŠTENI NA SLOBODU: Pendek ubijen jednim hicem iz pištolja u Sarajevu!

Autor:

Svet

23.04.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U automobilu u kojem je bio Pendek pronađeno je zrno koje je pogodilo mladića.

OSUMNJIČENI DA SU POMAGALI UBICI, PA PUŠTENI NA SLOBODU: Pendek ubijen jednim hicem iz pištolja u Sarajevu!

Foto: INSTAGRAM

Meris Saljević i Elmedin Gradišić, osumnjičeni za pomaganje Ademu Šumanu u ubistvu Farisa Pendeka, pušteni su na slobodu. Odluka Kantonalnog suda Sarajevo da uvaži žalbe odbrane i odbije produženje pritvora potvrđena je od strane advokata, Seada Zijadića, koji zastupa Saljevića. Prema informacijama iz Avaza, osumnjičeni su pušteni na slobodu nakon ove odluke.

Ubistvo u sarajevskom naselju Otoka

Adem Šuman je 28. januara izvršio ubistvo Farisa Pendeka jednim hicem iz pištolja u sarajevskom naselju Otoka. U automobilu u kojem je bio Pendek pronađeno je zrno koje je pogodilo mladića. Važno je napomenuti da Šuman nije imao dozvolu za nošenje oružja, te da je bio ranije osuđivan zbog konzumiranja narkotika.

Detalji sa ročišta

Na jednom od ročišta za pritvor, tužilac je navela da se osumnjičeni nisu uopšte poznavali. Prema njenim rečima, Šuman se kretao iz suprotnog smera i iza leđa prišao dečacima, nakon čega je usledila provokacija.

Šuman Adem se kretao iz suprotnog smera i iza leđa prišao dečacima nakon čega je usledila provokacija, a prouzrokovala je da dečaci otvore prozor i pitaju u čemu je problem. Onda je Šuman Adem, bez ikakvog razloga, udario Emana, vratio se i iz kasete uzeo pištolj. U nameri da ubije Emana, pogodio je Farisa koji je sedio pored njega jer se sageo – istakla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading