NAPAD DRONOM NA BELGORODSKU OBLAST! Ima mrtvih, eksploziv pao pravo na privatnu kuću!

Autor:

Svet

20.04.2024

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski napad dronovima zaustavljen je u Smolenskoj oblasti, a usled pada delove letelice došlo je do požara na objektu energetskog kompleksa, izjavio je načelnik oblasti Vasilij Anohin.

NAPAD DRONOM NA BELGORODSKU OBLAST! Ima mrtvih, eksploziv pao pravo na privatnu kuću!

Foto: Tanjug/AP

Dva civila su ubijena tokom noći u ruskoj pograničnoj oblasti Belgorod u napadu ukrajinske bespilotne letelice, saopštio je  gubernator Vjačeslav Gladkov.

Prema njegovim rečima, dve osobe su poginule kada se zapalila privatna kuća u okrugu Grajvoronski nakon što su bespilotne letelice ispustile dve eksplozivne naprave.

Prema preliminarnim informacijama, kuća i pomoćni objekat su potpuno izgoreli, a još jedan je pretrpeo ozbiljnu štetu, prenosi TASS.

Ukrajinski napad dronovima zaustavljen je u Smolenskoj oblasti, a usled pada delove letelice došlo je do požara na objektu energetskog kompleksa, izjavio je  načelnik oblasti Vasilij Anohin.

On je precizirao da je oko dva sata ujutru, u Kardimovskom okrugu, došlo do pokušaja napada ukrajinskih bespilotnih letelica na objekat energetskog kompleksa i da se usled pada delova letelice zapalio kontejner sa gorivom.

Ranije u toku noći, usled eksplozije drona, oštećena je energetska infrastruktura u Malojaroslaveckom okrugu Kaluške oblasti.

Ruske snage PVO oborile su u petak kasno uveče šest ukrajinskih dronova iznad Brjanske oblasti, a kada je jedan od njih pao došlo je do požara na objektu energetske infrastrukture.
U ovom napadu nije bilo povređenih ni materijalne štete, navodi RIA Novosti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading