ONI STOJE IZA MASAKRA U MOSKVI? Oglasila se ruska Duma, uperili prst na NJIH, decu im neće oprostiti!

Autor:

Svet

26.03.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon napada na tržni centar "Krokus siti hol" kod Moskve, ruska javnost je uznemirena užasom koji je rezultirao smrću više od 130 ljudi.

ONI STOJE IZA MASAKRA U MOSKVI? Oglasila se ruska Duma, uperili prst na NJIH, decu im neće oprostiti!

Foto: Investigative Committee of Russia via AP

Nakon nedavnog terorističkog napada na tržni centar "Krokus siti" kod Moskve, predsednik Dume Rusije, Vjačeslav Volodin, istakao je važnost konsolidacije društva kako bi se suprotstavili terorističkim pretnjama.

On je naglasio da iza ovog napada stoje SAD, Velika Britanija i Ukrajina, te da je njihov cilj da izazovu podele i neprijateljstvo među ljudima. Volodin je istakao da je podrška pozadine jednako važna kao i borba na prvoj liniji, te da je neophodno da se odgovorno pristupi analizi problema i zajednički pronađe rešenje, prenosi RT Balkan.

Rusija na udaru terorističkih pretnji

Nakon napada na tržni centar "Krokus siti hol" kod Moskve, ruska javnost je uznemirena užasom koji je rezultirao smrću više od 130 ljudi. Predsednik Dume Rusije, Vjačeslav Volodin, istakao je da su SAD, Velika Britanija i Ukrajina umešane u ovaj napad, te da je neophodno preduzeti mere kako bi se ojačala konsolidacija društva i sprečilo širenje razdora.

Volodin je istakao da je podrška pozadine od suštinskog značaja, ističući da je važno da zajednica analizira probleme koji su se pojavili i da pronađe rešenja zajedno sa Vladom i regionalnim liderima. Naglasio je važnost odgovornog pristupa i jedinstva u suočavanju sa terorističkim pretnjama.

Kako kaže, "u društvu danas postoji velika konsolidacija", i mora se uraditi sve kako bi ona bila još veća. Volodin je istakao važnost jačanja pozadinske podrške, analize problema i zajedničkog delovanja kako bi se očuvala jedinstvenost društva i odgovorilo na terorističke pretnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading