PRINCEZU DAJANU JE ZBOG OVOGA PREZIRAO! Kralj Čarls NAJVAŽNIJI blagoslov dao Kejt Midlton - EVO ŠTA JE U PITANJU!

Autor:

Svet

25.03.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom braka sa princezom Dajanom, kralj Čarls je bio izrazito ljubomoran zbog njene ogromne popularnosti, koja je stvarala pritisak na njihov odnos.

PRINCEZU DAJANU JE ZBOG OVOGA PREZIRAO! Kralj Čarls NAJVAŽNIJI blagoslov dao Kejt Midlton - EVO ŠTA JE U PITANJU!

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Kraljevski stručnjak Robert Džonson tvrdi da je Kejt Midlton dobila odobrenje od kralja Čarlsa da bude u centru pažnje javnosti, što je značajna promena u odnosu na njegovu prethodnu ljubomoru prema princezi Dajani.

Kralj je sada odlučio da podrži svoju snaju i sina, princa Vilijama, u njihovom istupanju u javnosti.


Čarlsova ljubomora i promena stava

Tokom braka sa princezom Dajanom, kralj Čarls je bio izrazito ljubomoran zbog njene ogromne popularnosti, koja je stvarala pritisak na njihov odnos. Dajana je u kontroverznom intervjuu potvrdila da je pritisak medija bio veliki teret za njih oboje i da je izazvao mnogo komplikacija u njihovom odnosu.

Kejt Midlton zasenila Čarlsov i Kamilin ugled

Robert Džonson ističe da je Kejt Midlton sada uspela da zaseni i kralja Čarlsa i kraljicu Kamilu svojom pojavom u javnosti. Ipak, bitna razlika u odnosu na situaciju sa princezom Dajanom je ta što Kejt ima blagoslov svog svekra da bude u centru pažnje.

Podrška kralja Čarlsa za promenu fokusa na mlađu generaciju

Džonson ističe da je kralj Čarls svestan da je potrebno da se monarhija prilagodi i bude relevantna za mlađu generaciju, te da je podržao fokus na princa Vilijama, Kejt Midlton i njihovu decu kao nosioce pažnje javnosti. Ova promena stava predstavlja važan korak ka očuvanju relevantnosti monarhije u modernom dobu.

Ukratko, promena u stavu kralja Čarlsa prema fokusu javnosti na članove mlađe generacije kraljevske porodice predstavlja značajan korak ka prilagođavanju monarhije modernim zahtevima i očuvanju njenog ugleda među širom javnošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading