KEJT MIDLTON SE TAJNO SASTALA SA ČARLSOM PRE NEGO ŠTO JE OTKRILA DA IMA RAK: Otkriveno šta je kralj rekao princezi i kako se SVE PROMENILO posle toga

Autor:

Svet

25.03.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj Čarls i princeza od Velsa šokirali su svet pošto su u razmaku od manje od dva meseca oboje saopštili da imaju rak

KEJT MIDLTON SE TAJNO SASTALA SA ČARLSOM PRE NEGO ŠTO JE OTKRILA DA IMA RAK: Otkriveno šta je kralj rekao princezi i kako se SVE PROMENILO posle toga

Foto: Tanjug/AP

Princeza od Velsa Kejt Midlton tajno se sastala sa kraljem Čarlsom dan pre nego što će svetu saopštiti da i ona ima rak.

Sedamdesetpetogodišnji monarh sa velikim zadovoljstvom otputovao je u Vindzor na poziv Kejt i Vilijama kako bi je ohrabrio kako da nastupi pred kamerama, i važnije od toga, kako da se nosi sa bolešću.

Njih dvoje imali su privatni ručak kojem niko osim njih nije prisustvovao, a posle obroka, oboje su izašli iz palate sa osmesima na licu, prenose britanski mediji.

Veruje se da je princeza Kejt Midlton (42) želela da proveri sa Čarlsom kako se on nosi u sopstvenoj borbi protiv bolesti, preneo je tabloid San.

Princeza od Velsa je takođe razgovarala o svom emotivnom videu, gde je sedela na klupi u parku, i obavestila svet o svom „velikom šoku“ kada je otkrila da ima rak.

Intimni ručak između kralja i princeze još više učvršćuje snažnu vezu koju Kejt i Čarls dele.

Mesecima ranije, Čarls je otišao da uteši princezu Kejt dok su se oboje oporavljali od operacije na londonskoj klinici.

"Kralj je napustio ručak osećajući se veoma emotivno. Oni su veoma bliski i on posmatra Kejt kao svoju ćerku. Nema sumnje da mogu mnogo toga da podele i mogu da iskoriste iskustva za podršku tokom teških bitaka“, rekao je izvor.

U međuvremenu, insajderi su za Sandej tajms rekli da je kralj Čarls, koji je lečen od uvećane prostate, viđen kako obilazi Kejt u bolničkog postelji kada se oporavljala od operacije.

Kralj se prema Kejt ponaša kao prema ćerki koju nikada nije imao, a princeza se često obraća Njegovom Veličanstvu za savete o kraljevskim dužnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading